לקטוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקטוז
    ברכה
    08/11/2009

שלום רב ,
    בתי בת שנה וחודשיים ינקה חצי שנה אח"כ אכלה סימילאק ופלטה המון והקיאה הרופאה אמרה לי לעבור לאינפמיל והכל היה בסדר בגיל שנה אמרה לי לתת לה תחליף חלב רגיל לא משנה מטרנה או סימילאק, התחלתי במטרנה היא שילשלה החלפתי לסימילאק וגם זה לא מתאים יש לה הרבה גזים והיא משלשלת ומשתעלת בעיקר בלילה אחרי הבקבוק, הרופאה אמרה לתת לה סימילאק טופ פרי, התחלתי היום אכלה שני בקבוקים בבקבוק אחד הכל היה בסדר ובשני בלילה לפני השינה שוב שילשלה, לפני כן אכלה פרוסה עם גבינה , השאלה שלי היא האם לא צריך לעשות איזשהי בדיקה כדי לוודא שהיא אלרגית למשהו ? האם אני נותנת לה מוצרי חלב זה בסדר ? ויש הבדל בין תינוקות שאלרגים לחלב ותינוקות שאוכלים אוכל ללא איזומיל ? מה אני צריכה לעשות ? ללכת לרופא מומחה ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקטוז

הוספת תגובה

• ליזי

שרית עטיה-שמואלי
    09/11/2009

הי ליזי
    ממליצה בשלב ראשון להתיעץ עם רופא הילדים . יש הבדל מהותי בין אלרגיה לחלבון החלב ובין אי סבילות ללקטוז (סוכר החלב). מבחינת התזונה ,הטיפול ממש שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו