צמצום הנקה ומעבר למטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמצום הנקה ומעבר למטרנה
    קארין
    10/11/2009

שלום שמי קארין,
    בתי בת 10 חודשים.
    אני מניקה אותה ובמקביל היא אוכלת פירות, ירקות בשר. בעצם היא אוכלת או יותר נכון טועמת הכל.
    אני מנסה לצמצם את ההנקה,עד להפסקה מוחלטת, אך היא מסרבת למטרנה או סימילאק בבקבוק וגם דרך האכלה בכפית כתוספת לדייסה.
    אפילו דייסה אני נותנת לה בכפית כתוספת לפירות, או רק דייסה לבד, למרות שהרופא אמר לי שאין לזה ערך.
    האם יש דרך יותר נכונה למעבר הזה?
    האם זה חשוב לתינוקות לצרוך חלב אם או תמ"ל עד גיל מסוים? או מספיק אוכל רגיל?
    בתודה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמצום הנקה ומעבר למטרנה

הוספת תגובה

• מעבר מהנקה לבקבוק

בת-חן כהן
    11/11/2009

הי קארין
    יש חשיבות להמשיך עם מטרנה או חלב גם כשאוכלים מוצקים כי הם מוסיפים קלוריות וכן דואגים שיקבלו את כל רכיבי התזונה אשר לא תמיד הם מקבלים ממזונות מוצקים.
    קודם כל אני ממליצה לך לעבור מטעימות של מזונות לממש ארוחות שלמות ובבוקר ובערב- חלב.
    ארוחות שלמות דהיינו- מרק עם בשר, 2 ירקות או יותר ואפילו פסטה או איטריות לילדים.
    פירות- 2 פירות עם טחינה להעשרה קלורית..., גבינה וירקות בערב, ואפשר גם טונה ואבוקדו.

לגבי השתיה מבקבוק- אל תתייאשי ותנסי את כל הבקבוקים שיש ישנן המון פיטמות, ותקפידי שתוך כדי האכלה יהיה תמיד מגע בינכן כי כך היא רגילה כאשר את מניקה אותה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו