מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחה אמיתית לבן חצי שנהנועה10/11/2009
בני בן חצי שנה, אני נותנת לו טעימות מאז שהיה בן ארבעה חודשים בהצלחה רבה. אני רוצה לתת לו ארוחה מלאה בכפית שתחליף ארוחת בקבוק. האם יש ארוחה מומלצת ביום? ( צהריים ? ערב? ) מה נחשבת כמות מספיקה כארוחה? האם כדאי להתחיל עם דייסה כארוחה מלאה ראשונית ? אם כן כמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחה אמיתית
בת-חן כהן11/11/2009הי נועה
אין צורך לתת דייסה כארוחה כי זה לא ממש גיוון מהמטרנה.
ממליצים להתחיל בצהריים עם ארוחה של 2 ירקות מבושלים+ 50 ג' חזה עוף/ הודו טחון
בעיקרון תמשיכי עם זה שבוע ואת יכולה להחליף כל פעם את הירקות והבשר. פעם גזר וקישוא ופעם חציל ובטטה וכדומה, פעם עוף, פעם הודו, פעם בשר ופעם דג.
את הכמות תדעי גם לפי התגובות שלו. אם ירצה עוד תני לו ברצון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
נועה11/11/2009מה אני יכולה לתת במקום מזון מן החי היות ואני צמחונית ואפילו אינני יודעת כיצד לבלש מזון זה. ( הוא יוכל לאכול מזון מן החי אצל הסבתות )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ממש תחליף...
בת-חן כהן18/11/2009הי נועה
אין ממש תחליף טוב וראוי לבשר עבור ילדים קטנים ואין זה אומר שהם צריכים "לסבול." מההרגלים של הוריהם. את יכולה לזרוק לסיר מרק הירקות חתיכות עוף הודו או בקר ולבשל הכל ביחד, ולטחון.
אם את עדיין מתעקשת אז את יכולה לתת לו קיטניות במקום אבל יש חשד שזה יגרום לגזים- בדיוק כמו אצלינו המבוגרים, ואני חייבת להדגיש שהקטניות אינן תחליף מושלם לבשר.
תחשבי על זה טוב טוב, ואולי הסבתות יכולות לעזור בקופסא קטנה כל יום הרי הכמות שלו ממש קטנה ואפשר לחלק למנות ולהקפיא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)