ארוחה אמיתית לבן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחה אמיתית לבן חצי שנה
    נועה
    10/11/2009

בני בן חצי שנה, אני נותנת לו טעימות מאז שהיה בן ארבעה חודשים בהצלחה רבה. אני רוצה לתת לו ארוחה מלאה בכפית שתחליף ארוחת בקבוק. האם יש ארוחה מומלצת ביום? ( צהריים ? ערב? ) מה נחשבת כמות מספיקה כארוחה? האם כדאי להתחיל עם דייסה כארוחה מלאה ראשונית ? אם כן כמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחה אמיתית לבן חצי שנה

הוספת תגובה

• ארוחה אמיתית

בת-חן כהן
    11/11/2009

הי נועה

אין צורך לתת דייסה כארוחה כי זה לא ממש גיוון מהמטרנה.
    ממליצים להתחיל בצהריים עם ארוחה של 2 ירקות מבושלים+ 50 ג' חזה עוף/ הודו טחון
    בעיקרון תמשיכי עם זה שבוע ואת יכולה להחליף כל פעם את הירקות והבשר. פעם גזר וקישוא ופעם חציל ובטטה וכדומה, פעם עוף, פעם הודו, פעם בשר ופעם דג.
    את הכמות תדעי גם לפי התגובות שלו. אם ירצה עוד תני לו ברצון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

נועה
    11/11/2009

מה אני יכולה לתת במקום מזון מן החי היות ואני צמחונית ואפילו אינני יודעת כיצד לבלש מזון זה. ( הוא יוכל לאכול מזון מן החי אצל הסבתות )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ממש תחליף...

בת-חן כהן
    18/11/2009

הי נועה
    אין ממש תחליף טוב וראוי לבשר עבור ילדים קטנים ואין זה אומר שהם צריכים "לסבול." מההרגלים של הוריהם. את יכולה לזרוק לסיר מרק הירקות חתיכות עוף הודו או בקר ולבשל הכל ביחד, ולטחון.
    אם את עדיין מתעקשת אז את יכולה לתת לו קיטניות במקום אבל יש חשד שזה יגרום לגזים- בדיוק כמו אצלינו המבוגרים, ואני חייבת להדגיש שהקטניות אינן תחליף מושלם לבשר.

תחשבי על זה טוב טוב, ואולי הסבתות יכולות לעזור בקופסא קטנה כל יום הרי הכמות שלו ממש קטנה ואפשר לחלק למנות ולהקפיא.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו