בתי אינה אוכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי אינה אוכלת
    מורן
    10/11/2009

בתי בת 4 חודשים, לפני כ3 שבועות החלה להתנגד לאוכל. עד אז אכלה חלב אם מבקבוק מיום לידתה. מאחר וחשבתי שיש בעיה בחלב עברתי למטרנה ולאחר שבועיים לסימילאק אך דבר לא השתנה. היא נהגה לאכול כל 5 שעות 180, בטיפת חלב הורו לי להאכיל אותה כל 3 שעות ואז החלו הבעיות. אט אט החלה לרדת באחוזונים ואני חוששת שהשלב הבא יהיה ירידה במשקל. כל האכלה היתה מלחמה שבדרך כלל הסתיימה בניצחונה של בתי. נכון להיום אני כבר לא נלחמת שכן בטיפת חלב אמרו להציע לה מזון וכשתהיה רעבה תאכל. לצערי היא פשוט ירדה בכמויות היא אוכלת בארוחה כל 4 שעות 90 וגם זה בקושי. הרופאה אמרה שלא נראה כי יש בעיה פיזית וצריך להמשיך לנסות ולהוסיף קורנפלור לאחת הארוחות בכדי להעלות אותה במשקל אבל אם היא מסרבת לאכול אז מה זה יעזור ?! למרות כל אלו בשעות הערב והלילה כאשר היא עיפה ומתחילה להירדם היא אוכלת ללא התנגדות בין 150 ל180. מה עוד אוכל לנסות לפני שהמצב יסלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי אינה אוכלת

הוספת תגובה

• חשוב לציין

מורן
    10/11/2009

שכחתי לציין כי יש לה מצב רוח מצויין, חייכנית ופעלתנית מאוד. (כמובן עד האוכל) שוקלת נכון לשבוע שעבר 5.935

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה ענו לי

מורן
    11/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן שלום

בת-חן כהן
    11/11/2009

קודם כל בואי ננצל את ארוחות הלילה בהם היא אוכלת בלי בעיה ותשימי שם קורנפלור בשתי הארוחות כמו שהמליצו לך.
    לגבי שאר הארוחות- אין לך אפשרות להלחם איתה היא תאכל כמה שתרצה אם תירצי או לא אבל את יכולה לנסות להחליף לה אולי את הפורמולה לאופטימיל- חברה מצויינת או את הטמפרטורה של החלב.

בנוסף- אני ממליצה, והיא הגיעה לגיל של הטעימות- קצת פירות וירקות
    אולי זה יעורר לה את התיאבון ואת החשק לאכול...

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו