תזונה לילדה בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לילדה בת שנה
    כרמית
    18/11/2009

שלום,
    בטיפת חלב האחות אמרה לי שאני צריכה להתחיל לגמול את הילדה מהבקבוק של שעה 15:00(את הבקבוק של הבוקר והלילה להשאיר).
    העניין הוא שהילדה שלי נמצאת באחוזון 3 של גובה והיא תחת מעקב של אנדוקרינולוג. היום היינו בביקורת של האנדו' שאמרה לנו שאין בעיה לוותר על הבקבוק הזה אבל חשוב שהילדה תקבל את אותה כמות קלוריות של הבקבוק כי זה חשוב להתפתחות, משמע יש להגיע לכ 200 קלוריות.
    השאלה שלי היא מה אפשר לתת לילדה שמגיע ל 200 קלוריות בארוחה הזו של 15:00 ?
    (הילדה שלי לא מהילדים האכלנים...)

תודה רבה
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לילדה בת שנה

הוספת תגובה

• תזונה לבת שנה

בת-חן כהן
    18/11/2009

שלום כרמית
    לא סיפרת לי מה הילדה כן אוכלת- אז אני ארשום לך שהוא הסדר התקין לארוחות במהלך היום.

בבוקר- פירות בערך 2 עם כף טחינה
    בצהריים- 2-3 ירקות+ בשר/עוף/דג ואפשר גם אורז/ פסטה/ תפו"א/ קוסקוס
    בערב או אחה"צ- גבינה, ירקות טריים, לחם, ביצה, טונה, אבוקדו...

אם את רוצה עוד מידע כדאי שתרשמי לי מה היא אוכלת כיום כדי שאוכל להתאים לזה את הכמויות ולשנות בהתאם.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדר היום שלה הילדה...

כרמית
    25/11/2009

הילדה אוכלת:
    7:00 - תמ"ל 240 CC עם כפית דייסת דגנים (לא מסיימת את כל הבקבוק, אוכלת בערך 200 CC)
    9:30 - פירות עם כפית שקדיה
    12:00 - ארוחה חמה - פסטה / אורז / קוסקוס וכד' + קציצת עוף ו/או בשר + ירק (היא לא אוכלת מנה גדולה).
    15:00 - תמ"ל 180 CC עם כפית דייסה ואחרי חצי שעה חצי כריך עם גבינה/ממרח חרובים/ חומוס וכו' (לפעמים היא אוכלת ממש קצת ממעדנים / יוגורט).
    17:30 - ביצה עם קצת גבינה לבנה / ביצה עם קצת ירקות או אבוקדו / כריך / פיצה קטנה.
    19:00 - תמ"ל 240 CC עם כפית דייסה (לא מסיימת בקבוק שלם, אוכלת בד"כ כ 180 CC).

העניין הוא שאם אני מוותרת על הבקבוק של שעה 15:00 לפי הנחיות האנדוקרינולוג יש לשמור לילדה על אותן כמות קלוריות....

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה...תודה רבה

כרמית
    26/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

כרמית
    01/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו