מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לילדה בת שנהכרמית18/11/2009
שלום,
בטיפת חלב האחות אמרה לי שאני צריכה להתחיל לגמול את הילדה מהבקבוק של שעה 15:00(את הבקבוק של הבוקר והלילה להשאיר).
העניין הוא שהילדה שלי נמצאת באחוזון 3 של גובה והיא תחת מעקב של אנדוקרינולוג. היום היינו בביקורת של האנדו' שאמרה לנו שאין בעיה לוותר על הבקבוק הזה אבל חשוב שהילדה תקבל את אותה כמות קלוריות של הבקבוק כי זה חשוב להתפתחות, משמע יש להגיע לכ 200 קלוריות.
השאלה שלי היא מה אפשר לתת לילדה שמגיע ל 200 קלוריות בארוחה הזו של 15:00 ?
(הילדה שלי לא מהילדים האכלנים...)
תודה רבה
כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לבת שנה
בת-חן כהן18/11/2009שלום כרמית
לא סיפרת לי מה הילדה כן אוכלת- אז אני ארשום לך שהוא הסדר התקין לארוחות במהלך היום.
בבוקר- פירות בערך 2 עם כף טחינה
בצהריים- 2-3 ירקות+ בשר/עוף/דג ואפשר גם אורז/ פסטה/ תפו"א/ קוסקוס
בערב או אחה"צ- גבינה, ירקות טריים, לחם, ביצה, טונה, אבוקדו...
אם את רוצה עוד מידע כדאי שתרשמי לי מה היא אוכלת כיום כדי שאוכל להתאים לזה את הכמויות ולשנות בהתאם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר היום שלה הילדה...
כרמית25/11/2009הילדה אוכלת:
7:00 - תמ"ל 240 CC עם כפית דייסת דגנים (לא מסיימת את כל הבקבוק, אוכלת בערך 200 CC)
9:30 - פירות עם כפית שקדיה
12:00 - ארוחה חמה - פסטה / אורז / קוסקוס וכד' + קציצת עוף ו/או בשר + ירק (היא לא אוכלת מנה גדולה).
15:00 - תמ"ל 180 CC עם כפית דייסה ואחרי חצי שעה חצי כריך עם גבינה/ממרח חרובים/ חומוס וכו' (לפעמים היא אוכלת ממש קצת ממעדנים / יוגורט).
17:30 - ביצה עם קצת גבינה לבנה / ביצה עם קצת ירקות או אבוקדו / כריך / פיצה קטנה.
19:00 - תמ"ל 240 CC עם כפית דייסה (לא מסיימת בקבוק שלם, אוכלת בד"כ כ 180 CC).
העניין הוא שאם אני מוותרת על הבקבוק של שעה 15:00 לפי הנחיות האנדוקרינולוג יש לשמור לילדה על אותן כמות קלוריות....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה...תודה רבה
כרמית26/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
כרמית01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)