בני שנה - תפריט הגיוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני שנה - תפריט הגיוני?
    שירי
    19/11/2009

הילדים שלי נולדו פגים, שני בנים במשקלים נמוכים. עד לפני כחודש אכלו מעט מאוד, ועלו לאט לאט במשקל (אחוזון 3 במשקל, 45 גובה בהתאם לגיל כרונולוגי)

פתאום לפני כחודש החלו לאכול הרבה יותר, לשמחתי.
    בתקופה שאכלו מעט ההתחלנו להעשיר בדייסה ובמזונות "משמינים" - טחינה, אבוקדו וכו'...

כרגע התפריט הוא: (שותים מים לאורך כל היום)
    7:00 : 300- 180 CC מטרנה עם שתי כפות דייסה של מטרנה.
    7:30 פרוסת לחם מלא עם קונפיטורה.
    8:30 א. בוקר בגן (לחם, ירקות וגבינה/טחינה/טונה/חומוס/אבוקדו וכו'... לפעמים 60CC מטרנה לשנת הבוקר.
    10:00 כוס פירות מרוסקים.
    12:00 ארוחת צהריים בגן. בשר, פחמימות וירקות. ארוחה בכמות בינונית (עייפים כבר בשעה הזו...)
    13:00 180CC מטרנה עם כף וחצי דייסה.
    16-17 כשחוזרים הביתה, בהמלצת טיפת חלב אני נותנת עוד ארוחה בשרית, כי הם אנמים, ואני לא יכולה להיות בטוחה שאכלו מספיק בשר בגן (מרק עם הודו, ירקות ואורז)
    18:00 בננה עם פתיבר מרוסק וכף סילאן/ 120CC מטרנה עם חצי כף דייסה.
    19:00 לפעמים אוכלים כמה כפות גבינה, טחינה, גרבר או כל נשנוש אחר שזמין במקרר...

לקראת חצות אחד מהם לפעמים דורש עוד, ומקבל 120CC מטרנה עם כף דייסה.

יש להם 2-3 יציאות ביום, זו של הבוקר ממש גדולה... :-)...
    אני תוהה אם הם לא אוכלים יותר מידי (אני לא מאמינה שאני מתלוננת על זה!!)

להוריד דייסות?... להוסיף משהו?....

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני שנה - תפריט הגיוני?

הוספת תגובה

• אין מענה?...

שירי
    25/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיבה בגללה לא עונים לי?...

שירי
    25/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירי

מיכל אלומות-יהושע
    26/11/2009

התפריט נראה עשיר ומגוון וזה מצוין. נכון את עושה בכך שאת נותנת עוד ארוחה בשרית (השתדלי לתת יותר הודו אדום או בשר בקר).
    הארוחות נראות קצת צפופות- כל 1-2 שעות - נסי לרווח יותר (כל 3-4 שעות) בכדי שיגדילו את הארוחות.
    לא רשמת את המשקל שלהם. צריך לעקוב ולראות כי ממשיכים לעלות ולא שוברים עקומות ורק אז להחליט אם להפסיק עם ההעשרות, בינתיים אל תורידי אותן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו