תזונה לתינוקת בת 8.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת 8.5 חודשים
    ס.
    23/11/2009

התינוקת שלי בת 8.5 חודשים שקלה לפני חצי חודש 8.5 ק"ג גובה 70 ס"מ
    כאשר הייתה ניזונה מהנקה בלבד אכלה 5 פעמים בממוצע ביום ולא התעוררה בלילה ישנה בין 9 ל11 שעות רצוף.
    היום הארוחות שלה נראות כך
    6:00-7:00 הנקה
    8:30-9:30 פירות (אגס, תפוח, מלון, בננה, אבוקדו שילובים שונים) 250-300 מ"ל
    11:30-12:30 מרק (תפוח אדמה, כרובית גזר/בטטה/דלורית, קישוא, ברוקולי עם חזה הודו/חזה עוף/שווארמה) 350-450 מ"ל
    15:30-16:30 הנקה
    18:30 הנקה
    20:00 מטרנה עם דייסה 240 מ"ל
    ועד הבוקר
    כי החלה להתעורר באמצע הלילה רעבה אחרי שהעברתי אותה למוצקים
    האם זה לא יותר מדי? האם ניתן לגוון בעוד ארוחת מוצקים כי בטיפת חלב אמרו שאין צורך להחליף עוד הנקה במוצקים?
    והאם זה בסדר שאני לא נותנת לה לאכול בלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה

בת-חן כהן
    25/11/2009

ס' יקרה

אני כן הייתי מנסה להחליף לה ארוחה אחת נוספת בערב לארוחת מוצקים- ביצה, גבינה, לחם, עגבניות מרוסקות, אבוקדו, טחינה... טונה לפעמים.

לא סיפרת לי האם ביתך שותה מים כי מרגע שעוברים למוצקים צריך לתת להם לשתות ואולי היא קמה בלילה כי היא צמאה בכלל.
    דבר נוסף- יכול להיות שהיא מתגעגעת בלילה לחום הגוף שלך ולקרבה ולאו דווקא רעבה אז תלטפי אותה, תני לה להרגיש שאת שם וזהו.
    זה בסדר שאת לא מאכגילה אותה בלילה כי היא כבר היתה שם והיתה נסיגה, אז את מנסה לחזור להרגל הקודם וזה בסדר גמור.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו