מוצרי חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי חלב
    שירי
    03/12/2009

בוקר טוב,
    בתי בת שנה ושבעה חודשים תינוקת קטנה (אחוזן 10 במשקל ו75 בגובה) בטיפת חלב אמרו לנו שהכל בסדר גמור למרות שירדה באחוזון של המשקל (עלתה באחוזון של הגובה) ושאין צורך לפנות לדיאטנית. אבל הבעיה העיקרית היא שהיא לא אוהבת מוצרי חלב היא מוכנה לאכול רק גבינה צהובה, מילקי , משקה חלב בטעם בננה ואת המטרנה שלה. (קוטג' גבינה לבנה ומעדנים אחרים היא מסרבת למרות שפעם אכלה אותם ברצון רב). אני כל הזמן מנסה לתת לה וגם אוכלת מולה כל ערב כשאוכלים ביחד אבל ללא הצלחה. בנוסף אנחנו מכניסים מוצרי חלב נוספים בפסטה בחביתה בפשיטדות, מעבר לזה היא אוכלת בסדר אבל בכמויות קטנות.

איך ניתן לגרום לה לאכול יותר מוצרי חלב? (זאת הסיבה שאני לא מפסיקה לה את המטרנה).

תודה ויום טוב
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי חלב

הוספת תגובה

• שירי

שרית עטיה-שמואלי
    13/12/2009

הי
    היא בכל זאת אוכלת מוצרי חלב גבינה צהובה /משקה בטעם בנננה

צריך לחשוב על דרכים יצירתיות להכניס לה עוד מוצרי חלב לתפריט :
    אולי תנסי חבתיות גבינה טעימות :
    ביצה אחת
    כף קמח
    כף גבינה
    מעט סוכר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב

שירי
    14/12/2009

תודה רבה אני אנסה נראה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו