משקל התינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל התינוקת
    ליאת
    15/12/2009

יש לי תינוקת בת חודש שנולדה במשקל של 2,355 קילו, היום לאחר חודש הילדה שוקלת 3,300 קילו.
    יש לציין כי הילדה אוכלת רק סימילאק (ללא הנקה)בכמות של בין 90 ל-100 cc כל 3 שעות האם הכמות מוגזמת?
    האם העליה במשקל בזמן כה קצר היא נורמלית למשקל הלידה והגיל? וזאת בהתחשב בעובדה כי בטיפת חלב טוענים שאני מעמיסה אוכל על הילדה.

לתשובתך אודה

בברכה ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל התינוקת

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתך

מיכל
    18/12/2009

אחות טיפת חלב של בני אמרה לי אותו הדבר (הוא בן חודשיים וחצי),
    אך הרופא שלו אמר, שאין כל רע בילד קצת שמנמן, הרי בגיל הזה הם אוכלים כמה שהם צריכים ואנחנו לא מעמיסים עליהם.
    חבל שהאחיות בטיפת חלב אינן רגישות ולעיתים מלחיצות לחינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים בגיל זה

י
    21/12/2009

אוכלים כמה שהם צריכים ותינוקת בת חודש ששוקלת 3.300 רחוקה מלהיות שמנה. בני נולד במשקל ממוצע והיום הוא ענק ובכלל לא שמן הוא פשוט גדול אבל תפס תאוצת גדילה רק אחרי הלידה (למזלי) והוא אפילו לא תמיד אוכל את הכמות שהוא אמור כי לפעמים ריפלוקס מפריע לו. הרופא קרא לו דובי, חייך ואמר מצוין. מה זה השטויות האלה שאת מעמיסה עליה אוכל? אם תינוק שבע הוא לא יאכל!!
    אם היא רעבה ורוצה תאכילי אותה בלי חשש.
    זו דעתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו