תזונה - בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה - בת 7 חודשים
    יפעת
    16/12/2009

שלום,
    ביתי בת 7 חודשים. אוכלת במשפחתון מנת פירות + כף טחינה (בד"כ אגס+תפול+בננה) - בסביבות 9 וחצי - 10 בבוקר.
    לקראת 12 מקבלת מנת מרק + עוף.
    בבוקר שותה 180 מטרנה, לא מסיימת, משאירה בממוצע 50-60 מ"ל.
    לקראת אחרי הצהרים עוד בקבוק 180 מ"ל מטרנה, לפעמים מסיימת לפעמים אוכלת רק 120 מ"ל.
    הבעיה בבית - שמנו לב שהיא לא אוהבת את הבקבוק של הלפני השינה. ממש מסרבת לאכול אותו ואוכלת מקסימום 120 מ"ל . לא משנה אם יש לה שם דייסה או לא.
    עוד בעיה - מתעוררת בלילה הרבה פעמים למוצץ (בערך 6 פעמים) + פעם אחת לאכול (מגיל 5.5 חודשים התחילה להתעורר בלילה, לפני זה ישנה לילה שלם).
    מתעוררת בערך ב - 6 בבוקר ולפני הגן אנחנו נותנים לה עוד מנת מטרנה, שגם אותה היא כמובן לא מסיימת.
    התחלנו לתת לה עוד מנת מוצקים בערב - ביצה+אבוקדו, פסטה עם ירקות, מנת פירות או מרק.

אני לא מצליחה להבין אם זה טוב או רע, אני לא מבינה למה היא לא אוהבת את המטרנה ובטח שלא מבינה למה היא מתעוררת כל כך הרבה פעמים בלילה.
    חבל לי על השינה שלה (וכמובן שלנו).

מה אנחנו עושים לא בסדר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה - בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• המשקל שלה

יפעת
    16/12/2009

נכון ללפני שבועיים שקלה 8.5 ק"ג (אחוזון 90).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים?

יפעת
    20/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו