תינוק בן 4 ח' שמסרב לבקבוק-דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 4 ח' שמסרב לבקבוק-דחוף!
    שרי
    23/12/2009

שלום, בני בעוד שבוע יהיה בן 4 חודשים והוא ניזון מהנקה בלבד. החל מהשבוע שעבר אני מנסה לתת לו פעם פעמיים ביום סימילאק כדי שיתרגל כיוון שב-3/1/10 אני חוזרת לעבודה. מה שאני עושה פשוט לא עוזר. שאבתי חלב ושמתי בבקבוק, החלפתי בקבוקים ופשוט כלום לא הולך. אתמול נעדרתי מהבית ל-5 שעות והוא היה עם בעלי ופשוט סירב לאכול עד שהגעתי ואז הוא ינ ק.
    אני ממש אובדת עצות, מה עושים עם סרבן בקבוקים עיקש??
    אודה על תשובתכן המהירה.
    תודה מראש ויום נפלא :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי שרי

מיכל אלומות-יהושע
    24/12/2009

טוב שהתחלת כבר מעכשיו את הניסיונות למעבר לבקבוק כי המעבר לעיתים קשה ומצריך סבלנות.
    ניסיון אחד-שניים לא מספיק- המשיכו בניסיונות , כשאת לא בסביבה (אבא/סבא/סבתא), לבסוף יתרגל לבקבוק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרבן בקבוקים-המשך

שרי
    24/12/2009

ראשית,תודה רבה רבה על תשובתך המהירה ו.
    ניסיתי לתת סימילאק בכפית וזה עבד מה שמוכיח שבאמת הבקבוק זו הבעיה. השאלה, איך אפשר לתת בכפית כמות של 150 מ"ל? זה ייקח שעות.. וסביר להניח שלא תהיה לו כ"כ סבלנות והוא יבכה וכו'
    מה לגבי הכוסות של התינוקות-יש בהם המון חורים ואז יצא מלא חלב לא?...
    מה לגבי ירקות? בטיפת חלב נאמר לי להתחיל לתת טעימות. אם זה יילך טוב האם מותר לתת מנה של ירקות טחונים בגיל 4.5 חודשים?
    תודה מראש :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו