מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת לבת 9 חודשיםאביב29/12/2009
שלום רב,
החלתי לשנות את ארוחת הצהריים של בתי ובמקום מרק אני נותנת לה אורז עם קציצות בשר טחון השאלה שלי היא מהי הכמות שהיא אמורה לאכול ממנה כזאת פחות או יותר על מנת שאני אדע להעריך את הכמות הנחוצה? והאם אני מספקת לה את הויטמינים הדרושים במנה של אורז וקציצת בשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
אביב29/12/2009זאת הפעם השלישית שאני כותבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמויות מזון
נורית קליפר31/12/2009הי אביב,
תינוקות בגיל זה יכולים לאכול באופן לא עקבי, כלומר לאכול המון ביום אחד ולמחרת לאכול כמות הרבה יותר קטנה. כך שאין צורך להתעסק בכמות הנדרשת לארוחה שכן אחרי הכל, תינוקות בריאים נולדים עם מנגנון טבעי של תחושת רעב ושובע והם יודעים הכי טוב את הכמות שהם צריכים מה גם שמי כמונו ההורים יודעים, שאם ילד לא רעב, אי אפשר( ואין צורך) להכריח אותו לאכול. מבחינת הויטמינים, גם אין צורך להסתכל על ארוחה אחת בלבד, החשוב הוא להציע ארוחות בזמנים קבועים ממגוון של מזונות הכוללים את כל אבות המזון שמתאימים לגילה. כמובן שכל זאת נאמר על ילדים בריאים עם התפתחות תקינה, ואם יש לך איזהשהו חשש לחסרים תזונתיים או התפתחות לא תקינה, מומלץ להתייעץ עם רופא ילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)