מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנה ושלושה חודשיםאורלי31/12/2009
היי בני בן שנה ושלושה חודשים, שקל 10800 בשקילה אחרונה בטיפת חלב שזה היה לפני חודשיים.
הוא ילד מקסים ואוכל הכל.. ובאמת לא עושה בעיות. האמת שבעבר פניתי אליכם מס' פעמים לגבי התפריט ואתן עוזרות לי מאוד. והפורום נפלא. אני מעוניינת לדעת האם התפריט בסדר מכיוון שהוא גדל והתפריט נשאר אותו דבר, שאלתי האם יש צורך בשינויים או תוספות לתפריט בהתאם לגילו.
7:30-8:00 - 2470 cc מטרנה
10:30- פירות
13:30-14:00- ארוחת צהריים שמכילה בשר, ירקות ופחמימה, כל יום משהו אחר אני משתדלת לגוון, והוא אוכל הכל..
16:30- מעדן/פרי
18:30- ארוחת ערב מלאה כל יום משהו אחר. חביתה/גבינות/פשטידות/לחם/ירקות/לביבות וכו'.
20:30-21:00 - 240 cc מטרנה והולךלישון לילה שלם.
צריך להוסיף? לשנות? בהתאם לגילו...תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
שרית עטיה-שמואלי01/01/2010הי
התפריט נפלא . מאוד מגוון ומאוזן.
לא ציינת כמויות אך אם הוא עולה היטב במשקל במשך כמה חודשים סימן שזה מספיק לו.
מה שנשאר זה להיות יצירתיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכונים
ענת03/01/2010היי .
ישאפשרות לקבל ממך כמה מתכונים ? ( אני לא יצירתית באוכל.... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכונים לענת
אורלי03/01/2010בטח בכיף.. מתכונים למה? ארוחת ערב?צהריים? ולשלוח לאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)