מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות אוכל לתינוק בין 4 חודשיםרובה03/01/2010
שלום ,
הבן שלי הוא בין ארבע חודשים שסובל מעצירות קשה
עברתי לפני כמה ימים למטרנה
ועדיין אותו מצב ,לכן התחלתי לתת לו פירות האמת בפעם הראשונה נתנתי כמה כפיות של תפוח ושל אגס בכל יום משהו אחר שלשום קנתי גרבר של שלב 1 הוא אכל כל הצנצנת ביום שאחרי נתנתי לו צנצנת תפוח 80 גרם בבוקר ובצוהריים נתנתי לו צנצנת גזר מאז הילד בוכה הרבה לו יושן הרבה גזים אני לו יודעת מה לעשות אני חושבת שנתנתי לו יותר מדי תעזרו לי( אני נותנת לו כל יום מנה אחת פרי התחלתי לפני ארבע ימים)
כמה מותר לתת לילד בגילו פירות וירקות ואך אני יודעת אם המטרנה מתאימה לו .
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעימות לתינוק
נורית קליפר03/01/2010לרובה שלום,
מטרת הטעימות לתינוקות בגילאי 17 - 26 שבועות היא לחשוף אותם לסוגי המזון השונים אך לא להיות ארוחה בפני עצמה. עיקר התזונה שלהם צריכה להיות חלב אם או תמ"ל ולפי הוראות משרד הבריאות, בשלב הטעימות ניתן להגיש 1-2 כפיות קטנות עד פעמיים ביום. סוגי המזונות יכולים להיות לדוגמה ירקות, פירות, מזונות שעשירים בברזל (בשר, הודו, עוף). כמובן שהטקסטורה צריכה להתאים לגיל התינוק.
בשלב זה, כדאי שתצמצמי את כמות הטעימות לאלו המומלצות על ידי משרד הבריאות. מגיל 6 חודשים אפשר להעלות בהדרגה את הכמויות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)
