תפריט לתינוק בן 4 חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לתינוק בן 4 חודשיים
    לילי
    12/01/2010

שלום בני בן 4 חודשיים ניסתי לתת לו ממש פעם פעמים על האצבע שלי תפואי מבושלים והוא ממש מרא התלהבות הוא מאוד עירני יונק אני שמה לב שהוא ממש אוכל אותנו בעינים שאנו אוכלים וגם אוכל יפה אני מפחדת ולא יודעת איך להתחיל לא אוהבת עצות מהסביבה אשמל אם תוכלי להמליץ לי קשה לי בהנקה בללה אפש דייסות שמכינים בבית נתתי מעט פורמולה אך זה רק בגלל שהוא היה יונק שעות והיית מותשתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לתינוק בן 4 חודשיים

הוספת תגובה

• הי יהל

מיכל אלומות-יהושע
    14/01/2010

לפי הנחיות משרד הבריאות ניתן להתחיל חשיפה למזון מוצק מגיל 4 חודשים כטעימות . זה אומר , כמו שאת עושה, 1-2 כפיות פעם- פעמיים ביום, רק כדי לחשוף למזון ומרקמים חדשים. מגיל חצי שנה ניתן להעלות כמויות.
    את יכולה להיכנס לאתר משרד הבריאות לתדריך הזנת הפעוט ולקרוא יותר.
    אם את מכינה דייסה אז כמובן שעל בסיס תמ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילי
    18/01/2010

תודה על תשובתך אני לא מבינה למה את ממליצה דייסה על בסיס תמל אי אפשר בלי או על בסיס חלב אם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו