מעט ארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעט ארוחות
    יעל
    17/01/2010

שלום,
    בתי בת חצי שנה. מבחינת שינה- תינוקת מהחלומות. הולכת לישון ב-21:00 וקמה בסביבות 7-7:30. (מדי פעם מתעוררת פעם אחת בלילה, אבל חוזרת מיד לישון ברגע שנותנים לה מוצץ). כך שלמעשה היא לא אוכלת בכלל ארוחה בלילה. היות והיא מסכימה לאכול רק כל 4 שעות בערך (אם מנסים להעלות את התדירות היא פשוט לא רעבה), יוצא שהיא אוכלת רק 4 ארוחות ביום וזהו. ברוב הארוחות אוכלת 180 מ"ל תמ"ל, בארוחה אחרי התעוררות בערך 240. חוץ מזה מבחינת מוצקים אנחנו עדיין בעיקר בטעימות, בשאיפה להתחיל בקרוב ארוחות מוצקים כמו שאמורים. ברור לי שכרגע היא לא מקבלת מספיק קלוריות. שאלתי היא מה ניתן לעשות? האם להעיר אותה לארוחה יזומה נוספת בלילה או מוקדם יותר בבוקר? היא פשוט לא מעוניינת לאכול יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט ארוחות

הוספת תגובה

• כמות מזון לתינוקת בת חצי שנה

נורית קליפר
    18/01/2010

הי יעל,
    את לא ציינת את משקלה של בתך כך שקשה לי להגיד אם הכמות מספקת. בעקרון אם קצב הגדילה שלה עקבי זה מה שחשוב. קשה להכריח תינוק לא רעב לאכול וגם בדר"כ כלל אין צורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לחפש בעיות איפה שאין?

מיכל
    19/01/2010

תגידי תודה שאת יכולה לישון כל הלילה
    אני מוכנה להרוג בשביל זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו