אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל
    100
    20/01/2010

שלום
    הבת שלי בת 6 וחצי חודשים, יונקת, עברה טעימות אוכל מגיל 4 חודשים בשלום ועכשיו היא כבר אוכלת ומאוד בעניין...
    יש לי שאלה
    היא מקבלת ביינתיים 2 ארוחות. אחת אחרי השנת בוקר והשנייה אחרי השנת צהרים. היא שבעה מהם ולא מראה סימני להשלמת הארוחה בציצי. כך שמתוך 7 הנקות ביממה (5 ביום ו- 2 בלילה) 2 ארוחות הן של אוכל. האם זה בסדר ? לא עדיף חלב אם על פני אוכל ? אם אני קודם אניק היא תגיע לארוחה שבעה ותהליך הוספת האוכל לתפריט יכול להינזק...ואם אני מאכילה היא לא צריכה עוד הנקה. מה לעשות ? זה לא מוקדם מידי לרדת בכמויות חלב האם שהוא המזין ביותר עבורה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל

הוספת תגובה

• תשובה

מיכל אלומות-יהושע
    20/01/2010

בגיל חצי שנה חלב אם/מטרנה כבר לא מספיקים ולכן ההנחיות הן להוסיף מזונות מוצקים. כמובן שגם בכדי לעודד אכילה עצמאית אשר מפתחת מוטוריקה עדינה.
    במידה וביתך אוכלת מזון מוצק בכמות סבירה אין טעם להשלים לאחר מכן עם הקה. וכמובן שלא להניק לפני ארוחת המוצקים מכיוון שזה יפגע בתיאבון ובעקבות כך בהתקדמות האכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו