מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה בבקשההילה23/01/2010
שלום רב
בני ינק מגיל 0 ללא כל בעיה מידי פעם אף אכל חלב שאוב מבקבוק לקראת צאתי לעבודה בגיל 3 חודשים התחלתי לתת לו פעם ביום בקבוק מטרנה הוא אכל בלי בעיות רק קצת עצירויות וגזים לאחר 4 ימים החל להקיא את המטרנה ואף סירב בכל תוקף לקחת בקבוק המשכנו לנסות עד שבהדרגה הסכים לקחת בקבוק עם חלב שאוב ניסינו שוב מטרנה ושוב הקיא עברנו לסימילאק אדוונס 1 וגם הקיא לאחר התייעצות עם רופאה הוחלט לעבור לצימחי כיום הוא אוכל סימילאק איזומיל כשבוע ימים וחוץ מעצירויות הכול ברוך השם בינתיים בסדר אך שמתי לב רק עכשיו שקופסת המטרנה ממנו אכל בתקופת הניסיון היא שלב 2!!!! אין לי מושג איך עשיתי את הטעות הזו אולי מבלבול ברגע שחיפשתי לו את האוכל המתאים, הוא אכל ממנו לפחות 5 םעמים אם אני לא טועה קצת קשה לי לזכור בדיוק, בבקשה עיזרו לי האם עשיתי נזק לבני אני מודאגת מאוד אשמח לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמ"ל שלב 2
נורית קליפר23/01/2010הי הילה,
אם תשווי בין הרכיבים התזונתיים של של שלב 1 או 2 בתמ"ל, תראי שהם די זהים, לעתים בשלב 2 יש יותר ברזל או מינרלים אחרים. הסבירות שזה גרם לנזק היא מאד קטנה! הסבירות הגבוהה היא שההקאות נגרמו מרגישות לחלב (ואכן אין תופעות עם תמ"ל על בסיס צמחי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הילה24/01/2010תודה על תשובתך
בנוסף הייתי רוצה לדעת אם עכשיו לאחר שאולי זאת הייתה הבעיה צריך לחזור להאכיל אותו בתמ"ל רגיל ולא צימחי או להמשיך בצימחי אני פוחדת "לשגע " לו את הקיבה האם התמ"ל הצימחי מחסיר משהו מהתינוק חשוב לציין שהוא אוכל צימחי כבר שבוע לערך ובינתיים הכול בסדר
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמ"ל
נורית קליפר26/01/2010בעקרון, אם אין סיבה שלא, תמ"ל על בסיס חלב פרה מומלץ יותר מתמ"ל צמחי, אך במידה וקיימת רגישות או אלרגיה, כמובן שתמ"ל צמחי עדיף. מומלץ להתייעץ עם רופא ילדים לגבי שימוש חוזר בתמ"ל רגיל, בגלל הסימפטומים שהיו לבנך לאחר אכילתו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)