ירקות+פירות-בן 5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירקות+פירות-בן 5 חודשים
    שרי
    31/01/2010

שלום,
    יש לי 2 שאלות:
    1- אני מכינה מרק ירקות שמספיק ל-4 ימים ושמה במקרר. כל יום לוקחת מנה וטוחנת. האם אפשר לטחון מראש את כל כמות המרק? זה משנה?
    2- אני מעוניינת בתפריט של פירות מרוסקים לגיל 5 חודשים
    תודה רבה ושבוע נפלא
    שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירקות+פירות-בן 5 חודשים

הוספת תגובה

• שרי

שרית עטיה-שמואלי
    31/01/2010

הי
    כן אפשר לטחון הכל מראש. צריך לוודא שהטמפרטורה במקרר מתאימה. עדיף לא לשמור ליותר משלושה ימים.

לגבי פירות- אין הגבלה כל שילוב אפשרי.
    בננה ותפוח
    בננה ואבוקדו
    אגס ותפוח
    גזר תפוז ותפוח
    אגס תפוח בננה
    קיווי ובננה
    תפוח בננה ומיץ תפוזים
    אבוקדו ופפאיה
    בטטה
    בתאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירות+ירקות-המשך..

שרי
    01/02/2010

תודה רבה על התשובה
    לגבי הפירות: איך מכינים? מרסקים את הכל יחד פשוט? או שצריך להוסיף משהו כדי לדלל?
    לגבי הירקות- בגלל שאני מרסקת את הכל אז לשמור רק ל-3 ימים? אם המרק לא מרוסק אז אפשר 4 ימים?
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנת פירות/ירקות

נורית קליפר
    01/02/2010

הי שרית,
    את יכולה לאדות את הפירות/ירקות למרקם הרצוי, ולהוסיף מים, בהתאם לטקסטורה הרצויה, מהנוזלים ששמשו לאידוי כי שם נמצאים ויטמינים ש"ברחו" למים במהליך האידוי. בשלב מוקדם וודאי תשתמשי ביותר מים וככל שבנך יתאמן באכילה, תוכלי להוסיף פחות ופחות מים ולהגיש לו פירות/ירקות במרקם סמיך יותר. האידוי, אגב, גם מונע השחרה של הפירות ותוכלי לשמור אותם במקרר ולהגיש שוב. לגבי המרק, הייתי מציעה ליתר בטחון לשמור ל 3 ימים בין אם טחון או לא.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו