מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירקות+פירות-בן 5 חודשיםשרי31/01/2010
שלום,
יש לי 2 שאלות:
1- אני מכינה מרק ירקות שמספיק ל-4 ימים ושמה במקרר. כל יום לוקחת מנה וטוחנת. האם אפשר לטחון מראש את כל כמות המרק? זה משנה?
2- אני מעוניינת בתפריט של פירות מרוסקים לגיל 5 חודשים
תודה רבה ושבוע נפלא
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרי
שרית עטיה-שמואלי31/01/2010הי
כן אפשר לטחון הכל מראש. צריך לוודא שהטמפרטורה במקרר מתאימה. עדיף לא לשמור ליותר משלושה ימים.
לגבי פירות- אין הגבלה כל שילוב אפשרי.
בננה ותפוח
בננה ואבוקדו
אגס ותפוח
גזר תפוז ותפוח
אגס תפוח בננה
קיווי ובננה
תפוח בננה ומיץ תפוזים
אבוקדו ופפאיה
בטטה
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות+ירקות-המשך..
שרי01/02/2010תודה רבה על התשובה
לגבי הפירות: איך מכינים? מרסקים את הכל יחד פשוט? או שצריך להוסיף משהו כדי לדלל?
לגבי הירקות- בגלל שאני מרסקת את הכל אז לשמור רק ל-3 ימים? אם המרק לא מרוסק אז אפשר 4 ימים?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנת פירות/ירקות
נורית קליפר01/02/2010הי שרית,
את יכולה לאדות את הפירות/ירקות למרקם הרצוי, ולהוסיף מים, בהתאם לטקסטורה הרצויה, מהנוזלים ששמשו לאידוי כי שם נמצאים ויטמינים ש"ברחו" למים במהליך האידוי. בשלב מוקדם וודאי תשתמשי ביותר מים וככל שבנך יתאמן באכילה, תוכלי להוסיף פחות ופחות מים ולהגיש לו פירות/ירקות במרקם סמיך יותר. האידוי, אגב, גם מונע השחרה של הפירות ותוכלי לשמור אותם במקרר ולהגיש שוב. לגבי המרק, הייתי מציעה ליתר בטחון לשמור ל 3 ימים בין אם טחון או לא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)