תינוקת בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 7 חודשים
    יעל
    01/02/2010

שלום רב,
    בתי המתוקה בת 7 חודשים שוקלת מעל 9 ק"ג ואוכלת יפה מאוד, כל מה שאני אתן לה ובארוחות מסודרות מאוד:
    בבוקר סימילאק 210 CC
    ב10:00 פירות: בננה שלמה, תפוח שלם\אגס ולפעמים עם אבוקדו או תפוז
    בצהריים ירקות עם עוף ולפעמים דגנים
    ב18:00 בקבוק 210 CC ולישון...

מה שאני מעונייינת לדעת הוא:
    ארוחת הפירות לעיתים לא משביעה אותה ויש צורך בהשלמה לבקבוק. האם את יכולה לייעץ לי על משהו שכדאי להוסיף לפירות על מנת שיהיה יותר משביע, אך לא משמין מאוד?
    האם זה לא יותר מידי בננה שלמה ביום וגם תפוח שלם?
    האם זה מספיק סימילאק או שאולי צריך יותר על מנת לקבל את הערכים התזונתיים המומלצים? (כי על הקופסא של הסימילאק ממליצים הרבה יותר..)
    תודה רבה על הפורום הנהדר ועל תשובתך
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• תוספת לפירות

נורית קליפר
    01/02/2010

הי יעל,
    כל תינוק שובע מכמויות שונות, כך שתינוקות מסויימים ישבעו ממספר כפיות של מנת פרי בעוד אחרים יסתפקו בכמות גדולה מזו. הכי חשוב להציע את המזון בארוחות בזמנים קבועים. את יכולה להעשיר את מנת הפרי עם טחינה, אבוקדו, אגוזים, פירות יבשים ולטחון עם הפירות עד לקבלת הטקסטורה המתאימה. תוספים אלו הן בעלי ערך קלורי רב אך מאד בריאים ומזינים ואכן ייעזרו להרגיש שובע לאורך זמן רב יותר. ייתכן שעם תוספת של כפית או שניים של טחינה לדוגמה, היא תשבע גם מכמות קטנה יותר של מנת פרי.
    לגבי כמות הסימילאק, נשמע בסדר, האם זה מספק אותה?

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו