אוכלת מעט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת מעט
    100
    02/02/2010

הבת שלי בת 7 חודשים, שוקלת 6.5 אחוזון 20 במשקל. יונקת ואוכלת 2 ארוחות (בוקר מאוחר וצהרים), אני משלימה ארוחה אחת בהנקה ואת השניה אני משתדלת של אלא אם היא אכלה מעט בארוחה.
    הבעיה שבזמן הארוחות היא אוכלת מעט מאוד. באופן כללי היא אוהבת מאוד לאכול. אבל בעיקר "על הדרך", או כשהיא רואה מישהו אחר אוכל, אוכל של גדולים (מתובל וכו'), לא ממש אוכלת כאשר היא עם סינר וכפית. כך שאני לא יכולה להוריד לה את ההנקות
    1. יש לך רעיון יצירתי מה עושים ?
    2. מה השלב הבא ? מתי להחליף עוד הנקה בארוחה ומתי לתת 3 ארוחות ו-3 הנקות ?
    3. מתי אפשר להפסיק לטחון את האוכל ולתת חתיכות ? יש לה 2 שיניים למטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכלת מעט

הוספת תגובה

• מקפיצה

100
    04/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

בת-חן כהן
    04/02/2010

אין הרבה מה לעשות חוץ מלהתקדם בקצב שלה, ולא הייתי ממליצה להתחיל לתת עוד ארוחה עד שהארוחות יהיו מלאות. אולי תנסי יום- יומיים ללא השלמה של חלב אחרי הארוחות והיא תבין שהיא צריכה לאכול יותר.
    המעבר למזון בחתיכות הוא לפי הקצב של הילדה אז הייתי מנסה ואם יש שיתוף פעולה ממשיכה- אבל ממש חתיכות קטנטנות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו