גמילה מהאכלת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהאכלת לילה
    תיקי גלזר
    02/02/2010

בני בן חמישה חודשים ניזון ממטרנה ללא לקטוז בלבד. מזה 3שבועות אני מנסה לגמול אותו מהאכלת הלילה אולם ללא הצלחה כל לילה הוא קם ובוכה אני מרגיעה אותו ע"י שתיית תה גרגירים חם הרגעה נידנוד ואז חוזר לישון יש לילות שקם פעמיים. לאחרונה אני מסמיכה את הארוחה האחרונה בין 9-10בלילה בדיסת אורז כפית ל180מ"ל.שאלתי היא כיצד להמשיך?האם להמשיך באותה שיטה או להאכיל בלילה עד שיפסיק לבקש?האים אפשר לשנות את המטרנה ללא לקטוז למטרנה רגילה שניתנה בעקבות המלצת הרופא בגלל רבוי הגזים בגיל חודש?
    אודה לכם על תשובתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהאכלת לילה

הוספת תגובה

• אכילה בלילה

נורית קליפר
    03/02/2010

הי תיקי,
    קשה קצת לענות על שאלה זו מכיוון שעל פי המלצת רוב רופאי הילדים כבר מגיל ארבעה חודשים אפשר לגמול מאכילה בלילה. בפועל, רוב התינוקות עד גיל שנה עדיין מקבלים בקבוק בלילה. השאלה היא אם את רוצה לגמול אותו בכלל מבקבוק בלילה? ואז גם להפסיק את התה? או שחשוב לך שלא יקבל ארוחה בלילה? איך שלא יהיה, נראה שאת עושה עד עתה עבודה יפה בהרגעתו ללא בקבוק מטרנה.

לגבי מטרנה ללא לקטוז, עדיף להתייעץ עם הרופא מכיוון שאני לא יודעת את כל הסיבות שגרמו לו להמליץ על תמ"ל זה מלכתחילה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי המלצת משרד הבריאות

רות
    04/02/2010

תינוקות אמורים לאכול בלילה עד גיל שנה.
    כשאת רעבה בלילה את שותה מים או מכינה לך פרוסה?
    מה הדחף לגמול?? תני לו מטרנה עוד קצת, מה יקרה?
    בעניין הללא לקטוז, נסי לעבור לחלבית בהדרגה ותבחני תגובה. בכל מקרה, רצוי להתייעץ על רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו