תפריט 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט 9 חודשים
    אילנה
    17/02/2010

שלום,

בני בן 9 חודשים אוטוטו

אני יודעת שמגיל זה אפשר לתת מוצרי חלב

1. תהייתי לגבי ארוחת ערב - כעת שארוחת 4 תהיה מעדן או משהו דומה, הייתי רוצה שארוחת הערב לפני האמבטיה (עד עכשיו אכל בקבוק 200 תמ"ל) תהיה מוצקים

מה כוללת ארוחת מוצקים ובאיזו כמות כך שמזינה מספיק? האם יכולה להחליף בקבוק? לא הייתי רוצה לפטם וגם לא הייתי רוצה שתי ארוחות (גם מוצקים וגם בקבוק אלא את הבקבוק כהשלמה)

מציינת כי אין לילד שיניים וגם למד להתיישב

2. שאלה נוספת - אוכל אצבעות - הרי לא יאכל הכל..אז אחרי כמה זמן שמנסה לאכול לבד כבר כן להאכיל בעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט 9 חודשים

הוספת תגובה

• מוצקים

נורית קליפר
    19/02/2010

הי אילנה,
    1. אין כמות מסויימת שמתאימה לכולם, כל ילד מסתפק מכמויות שונות וכמויות אלה גם יכולות להשתנות מיום ליום בהתאם לרמת פעילות, קצב גדילה וכו'.
    דוגמאות לארוחות ערב: חביתה + ירק, לביבות של ירקות + סלט אבוקדו, פסטה + רסק עגבניות וגבינה,
    בגילו, את יכולה להציע בקבוק לפני שנת הלילה.
    2. גם כאן אין חוקים, אך הייתי משתדלת "לעזור" לפני שימאס לו לשבת בשולחן האוכל, אולי אחרי 10 דק? תהיי קשובה לו, לעתים תראי שמסתדר טוב בכוחות עצמו ואינו צריך עזרה ולעתים עזרה תתבקש בשלב מוקדם יותר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו