מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספות לבקבוקי תמ"לגייל18/02/2010
הי,
רציתי לדעת האם יש בעיה כלשהי עם הוספת מרכיבים לבקבוק התמ"ל אחרי הכנתו. אני נוהגת לערבב כפית שקדיה לתוך הבקבוק הראשון של הבוקר, האם זה תקין או פוגע איכשהו באיכות התמ"ל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות לבקבוק תמ"ל
נורית קליפר19/02/2010הי גייל,
בעקרון תמ"ל לאחר הכנתו מורכב מכמות נוזלים, אלקטרוליטים, ויטמינים ומינרלים המותאמים לצרכיו של התינוק וכל "התערבות" היא בעצם מיותרת, ובהתאם לגילו של התינוק אף עלולה להזיק. את לא ציינת את גילו ש תינוקך ולאיזה מטרה את מוסיפה את השקדייה כך שלא כל כך יכולה לענות על שאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות - תוספות לתמ"ל
גייל21/02/2010שלום נורית ותודה על התשובה.
בני בן שנה וחודשיים ואני מוסיפה את השקדיה משתי סיבות: האחת, כדי להעשיר בקלוריות, והשניה, כי הוא בקושי אוכל מוצרי חלב ואני חוששת שאינו מקבל מספיק סידן. אני כמובן מוסיפה את השקדיה אחרי שערבבתי כבר את התמ"ל עם המים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן וקלוריות
נורית קליפר21/02/2010בכדי להעשיר,נסי להוסיף טחינה למנת פירות/ירקות. טחינה משומשום מלא מספקת פי 5 סידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)