תוספות לבקבוקי תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספות לבקבוקי תמ"ל
    גייל
    18/02/2010

הי,
    רציתי לדעת האם יש בעיה כלשהי עם הוספת מרכיבים לבקבוק התמ"ל אחרי הכנתו. אני נוהגת לערבב כפית שקדיה לתוך הבקבוק הראשון של הבוקר, האם זה תקין או פוגע איכשהו באיכות התמ"ל?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספות לבקבוקי תמ"ל

הוספת תגובה

• תוספות לבקבוק תמ"ל

נורית קליפר
    19/02/2010

הי גייל,
    בעקרון תמ"ל לאחר הכנתו מורכב מכמות נוזלים, אלקטרוליטים, ויטמינים ומינרלים המותאמים לצרכיו של התינוק וכל "התערבות" היא בעצם מיותרת, ובהתאם לגילו של התינוק אף עלולה להזיק. את לא ציינת את גילו ש תינוקך ולאיזה מטרה את מוסיפה את השקדייה כך שלא כל כך יכולה לענות על שאלתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות - תוספות לתמ"ל

גייל
    21/02/2010

שלום נורית ותודה על התשובה.
    בני בן שנה וחודשיים ואני מוסיפה את השקדיה משתי סיבות: האחת, כדי להעשיר בקלוריות, והשניה, כי הוא בקושי אוכל מוצרי חלב ואני חוששת שאינו מקבל מספיק סידן. אני כמובן מוסיפה את השקדיה אחרי שערבבתי כבר את התמ"ל עם המים.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן וקלוריות

נורית קליפר
    21/02/2010

בכדי להעשיר,נסי להוסיף טחינה למנת פירות/ירקות. טחינה משומשום מלא מספקת פי 5 סידן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו