פתיחת מרווחים בין הארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת מרווחים בין הארוחות
    הדר
    19/02/2010

נורית ערב טוב,
    תודה על תשובתך הקודמת.
    כאמור רוני בת 4 חודשים ואוכלת בדר"כ מדי 3 שעות.
    נולדה 2.900 ושוקלת כעת 6 ק"ג.
    לאחרונה יש ירידה משמעותית בכמות האוכל שלה, אלא אם אני מרווחת את הארוחות שלה.
    אני לרוב משכיבה אותה לישון בשעה 21:30, אך לאחרונה היא מעוניינת לישון לפני כן בשעה 20:30.
    היא קמה בדרך כלל בשעה 06:00 / 07:00 ואז אני נותנת לה לאכול.

שאלתי: בעקבות מרווח השעות בין הארוחות היא חזרה לאכו בסביבות 140cc סימילק, אך יוצא בעקבות כך שהיא אוכלת 4 ארוחות עד שעה 19:00-20:00 . אני מציעה לה אוכל אחרי האמבטיה לפני השינה אבל היא בקושי אוכלת. היא מתקשה להירדם (מרימה את רגליה לכיוון החזה) וגם מתעוררת בלילה מאז השינוי לדעתי.
    עד כה היא לא היתה מתעוררת בלילות

האם אני עושה כשורה בכך שאני מרווחת את הארוחות לארבע שעות?
    יש לך רעיון מה יכול להביא לשינוי לרעה הזה?

נ.ב - התחלתי לתת ברזל לפני יומיים אבל היא עשתה כהרגלה יציאה אחת כל יום.
    בדרך כלל היא היתה עושה יציאה בבוקר / בערב וכעת במהלך היום אבל עדיין יש יציאה

תודה וסופשבוע נעים
    הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמויות תמ"ל

נורית קליפר
    21/02/2010

הי הדר,
    בעקרון, במשקלה של בתך היא זקוקה פחות או יותר ל98 קלוריות לכל ק"ג ממשקל גופה. במתכונת הקיימת היא לא מקבלת את כמות הקלוריות הזו, אבל לתינוקות יש תקופות שהם אוכלים פחות או שזקוקים לפחות. המספרים לעיל הם כמובן כלליים ולא ספציפיים. המדד הכי חשוב הוא לא כמות האוכל, אלא משקלה המראה קצב עלייה תקין. במידהוהיא ממשיכה במתכונת זו ואת מוטרדת, ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו