בת חצי שנה אוכלת רק רסק מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה אוכלת רק רסק מתוק
    ליאת
    03/03/2010

שלום רב
    התינוקת שלי בת חצי שנה עד עכשיו אכלה יפה מאד רסקים ראשונים בהתלהבות רבה. לאחרונה עוברת משבר בעקבות העברתה לחדר נפרד ויש ממש רגרסיה בהרבה תחומים גם שינה וגם אכילה. לא מוכנה לאכול רסקים לא מתוקים אלא רק דברים שיש בהם בננה, תפוח או בטטה. מה עלי לעשות? האם לאפשר לה רק מתוק ולהוסיף לזה רכיבים אחרים במינון נמוך? האם להתעקש? חשבתי אולי לחזור להנקה מלאה לכמה ימים ואז לנסות שוב ( כבר התרגלה לאכול כמות יפה של מוצקים) אבל נראה לי שזה לא כלכך חכם.
    האמת היא שאני קצת בפניקה ואני יודעת שזה בטוח לא יעזור
    בבקשה עיזרו לי בעצה חכמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רסק מתוק

אירה
    03/03/2010

שלום לך.
    כאשר התחלתי לתת לבן שלי ירקות מרוסקים,הוא התלהב.אחרי שנתתי לו תפוח, שהוא ממש התלהב עליו, הוא סירב לאכול ירקות.היה בוכה ומתעצבן. אז מה עשיתי.הפסקתי לתת לו את התפוח במשך כמה ימים.מן התסם הוא שכח ממנו.ואחרי זה שוב התחלתי לתת לו ירקות והוא אכל, מכיוון שהוא לא זכר כבר שתפוח יותר טעים.

תנסי גם את.אולי יעזור גם לך!
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסקים מתוקים

נורית קליפר
    06/03/2010

הי ליאת,
    אל דאגה! גם לקטנטנים יש "קריזות" עם אוכל, זה לא אומר שזה תמיד ישאר ככה.........לעת עתה, ערבבי לה ירקות עם הפירות- בטטה + קישוא + תפוח, אבוקדו + בננה, בטטה + דלעת + גזר. לאט לאט, תשני כמויות כך שהמחית תכיל יותר ירק.

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו