גמילה מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהנקה
    שירלי
    03/03/2010

שלום, הבן שלי בן שנה ו 7 ח'. אני חושבת על גמילה. כרגע יונק על הבוקר כשקם ולפעמים במהלך היום- כשחוזר מהמשפחתון ולפעמים עוד כשמבקש. מס' שאלות:
    1. איך גומלים? כלומר האם להפסיק בבת אחת הכל או קודם את ההנקות במהלך היום 0או קודם את זו ל הבוקר)?
    2. מה לומר לו כשמבקש? (כבר מבקש מילולית)?
    3. האם הנקה מעכבת כניסה להריון נוסף? כלומר בינתיים כשאני עוד מניקה זה מפחית את הסיכויים להרות?

אשמח מאוד לתשובות,
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהנקה

הוספת תגובה

• גמילה מהנקה

נורית קליפר
    06/03/2010

הי שירלי,
    אנסה לענות לשאלותייך למרות שנראה לי שיועצת הנקה עלולה לתת לך טיפים יותר טובים.
    1. הגמילה אמורה להיות הדרגתית כלומר תחשבי את מספר ההנקות שמקבל ביום ותתחילי בהורדה של אחת מהן, מומלץ להשאיר את ההנקה של הבוקר כהנקה אחרונה, כך שלא תווצר תלול בין שנת צהריים או שנת לילה והנקה. כל כמה ימים או לפי הקצב שמתאים לך, תורידי עוד הנקה.
    2. פשוט תסבירי לו למה תוך דגש על התחליף(כוס שתייה)ותאמרי לו שילדים גדולים שותים מכוס, את יכולה אפילו לקנות כוס שתייה מיוחדת לגילו ולתת לו פרסים כאשר שותה ממנה.
    3. ממליצה להתייעץ עם רופא נשים לגבי שאלה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו