מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלת בקושי???06/03/2010
אני קוראת מה התפריט הרצוי לגיל 8 חודשים ומאוד מנסה ללכת לפיו אבל הבת שלי רעבה הרבה יותר ממנו.
היא מאוד אוהבת לאכול אבל תכלס בארוחה אוכלת מעט !
ניסיתי להגדיל את הזמן בין הארוחות - לא עזר
ניסיתי להניק אחרי כל ארוחה - לא עזר
מה עושים ? האם לאפשר כל כך הרבה הנקות ?
06:00 - הנקה
09:00 - ארוחה
11:00 - מבקשת לינוק
12:00 - צהרים
15:00 - הנקה
17:00 - מבקשת לינוק
18:00 - ארוחה
20:00 - הנקה - לא יונקת בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקות מרובות
נורית קליפר09/03/2010נסי להגדיל את המרווחים בין ההנקות באופן הדרגתי, תמשכי ברבע שעה, 20 דקות וכו'. כך לאט לאט אולי תתרגל לפחות הנקות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נורית ושאלה
???09/03/2010תודה נורית
קודם כל מאוד קשה למשוך, היא ממש עולה לי על הציצי...
דבר שני, אם אני מושכת, זה יוצא קרוב מידי לארוחה הבאה ואז אין מרווח של 3 שעות בין הארוחות, זה לא יגרום לה לנשנשנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
???11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקות מרובות
נורית קליפר12/03/2010בסה"כ יש לה 2 הנקות נוספות ממה שמומלץ לגיל זה. הנקת הבוקר המאוחרת (11:00) והנקת הצהריים המאוחרת (17:00), נסי להתמקד רק בהן לעת עתה, כי שלושת ההנקות האחרות יכולות להיות חלק מתפריט מזין שמתאים לגיל זה. את מעוניינת להתחיל גמילה או שפשוט את מוטרדת לגבי כמות ההאכלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורית - תשובה לשאלתך
???13/03/2010אני רוצה להרגיל אותה לאכילה מסודרת ובהדרגה לעבור מהנקה למוצקים (בלי תמ"ל)
כרגע אני מניקה אחרי כל ארוחה, זה יפסק מתישהוא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נקודה חשובה
???13/03/2010אני בעיקר מוטרדת שאני מרגישה שהיא כל הזמן רעבה, תמיד שמישהו אוכל היא מוכנה לאכול גם ותמיד שאני אציע לה אוכל או הנקה היא תכל בשמחה ובהסתערות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקות וארוחות
נורית קליפר15/03/2010לגבי המשכיות של הנקות אחרי ארוחות, ככל שכמות האוכל תגדל בארוחה לא יהיה צורך להשלים אותה בהנקה. לא נראה לי שאת צריכה להיות מוטרדת מהנכונות שלה לאכול תמיד, היא לאו דווקא רעבה כל הזמן מכיוון שאת אומרת שבארוחה עצמה כמעט ולא אוכלת. ייתכן והגשת ארוחות והנקות כל 3 שעות יעזרו לה להיות יותר רעבה בין ארוחה לארוחה וכך תאכל יותר בארוחה. לאחר שילוב של ארוחת מוצקים + הנקה, סביר שאכלה מספיק ואז תוכלי בלב שלם להגדיל את המרווחים בין הארוחות.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)