בעיה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קטנה
    אורלי
    08/03/2010

שלום - רציתי לדעת כמה דברים
    אם אני נותנת לביתי תמ"ל והיא לא רצתה לאכול את זה - כמה זמן עדיין ניתן להשתמש בזה או שעלי לזרוק את זה במיידית ? קורה שלפעמים היא לא רוצה ואחרי 20 דק כן רוצה ואני צריכה להכין חדש - אז רציתי לדעת כמה זמן ניתן לשמור את זה?

שנית - ביתי היתה ניזונה מהנקה והיתה משתמשת בשד גם להרגע (מוצצת אותו בתור מוצץ) ולאחרונה החלטתי שהדבר לא נסבל יותר כי היא לא היתה רגועה במשך היום וכל הזמן בוכה ולא ידעתי אף פעם אם זה בגלל רעב או בגלל הצורך להירגע עם ה"מוצץ" (שד) - לכן החלטתי ביומיים האחרונים להפסיק לתת לה יניקה מהשד במשך היום אלה רק בבוקר שהיא קמה ובשאר היום אני שואבת לה את החלב . האם הדבר שאני עושה הוא נכון? אנימנסה גם להרגיל אותה למוצץ תוך כדי ועברו יומיים כבר בלי שהראתי לה את\ השד (רק בבוקר כפי שציינתי) - אך הדבר כרוך בהרבה בכי שלה והרבה חיפושים של השד ובכי קורע לב...מה עלי לעשות? כמה זמן יקח עד שהיא תשכח שהיה כזה דבר ציצי...?
    אשמח לתגובה מהירה . תודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קטנה

הוספת תגובה

• גמילה מהנקה

נורית קליפר
    09/03/2010

הי אורלי,
    לאחר הכנת התמ"ל, אפשר לאחסן במקרר עד 24 שעות.
    לגבי גמילה, אפשר להפחית הנקות בהדרגה, כלומר לחשב את מספר ההנקות העכשווי ולהוריד כל יומיים שלושה הנקה נוספת. את לא ציינת את גילה של בתך כך שקשה לי להתייחס לצורת הגמילה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו