בת 4 חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4 חודש
    לינוי
    12/03/2010

שלום יש לי ילדה בת 4 חודש
    בתי הקטנה לא יודעת מה זה לישון היא כל הזמן ערה היא אוכלת כל 3 שעות 120 סימלאק עד השעה 11 בלילה ואז היא נרדמת וכמה כל שעתיים מבקשת לאכול היא אוכלת 60 סימלאק והולכת לישון לעוד שעתים עד 6 בבוקר ושוב פעם ערה במהלך כול היום התחלתי ליפני יומים לתת לה בערב בשעה 9 וחצי סימלאק 180 עם כף מדידה של דיסת סימלאק אחת והיא ישנה לי מ 10 בלילה עד השעה 6 ובשעה 10 אני נותנת לה 120 עם כף דיסת אורז והיא ישנה לי עוד 3 שעות רצוף ואחר כך במהלך היום זה סימלאק רגיל 120 שאלתי היא כזאת האם זה בסדר שהתחלתי איתה דיסות מבלי להיתיעץ עם רופא או טיפת חלב בתי קצט שמנמנה יחסית לגובה שלה אבל לא בהמון הדיסות עלולות לגרום לה נזק כל שהוא חשוב לי מאוד שהיא תישן טוב כי זה הגדילה שלה ומאז הדיסות היא ישנה לי טוב

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4 חודש

הוספת תגובה

• לינוי

שרית עטיה-שמואלי
    14/03/2010

הי לינוי
    לא גרמת שום נזק ,אל תדאגי.
    נתת בקבוק עם דייסה בערב והיא ישנה יותר? זה מצוין. המשיכי
    אם זאת את מציינת שהיא קצת שמנמנה אז אולי נסי לותר על תוספת דייסה גם בבוקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לינוי
    15/03/2010

אממ כן זה אפשרי להוריד את הדייסה בבוקר אבל אז היא לא תישן בכלל במהלך היום היא תיהי ערה רצוף מ 6 בבוקר עד 9 וחצי בלילה רק בזכות הדייסה היא ישנה עוד 3 שעות בבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו