מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 4 חודשלינוי12/03/2010
שלום יש לי ילדה בת 4 חודש
בתי הקטנה לא יודעת מה זה לישון היא כל הזמן ערה היא אוכלת כל 3 שעות 120 סימלאק עד השעה 11 בלילה ואז היא נרדמת וכמה כל שעתיים מבקשת לאכול היא אוכלת 60 סימלאק והולכת לישון לעוד שעתים עד 6 בבוקר ושוב פעם ערה במהלך כול היום התחלתי ליפני יומים לתת לה בערב בשעה 9 וחצי סימלאק 180 עם כף מדידה של דיסת סימלאק אחת והיא ישנה לי מ 10 בלילה עד השעה 6 ובשעה 10 אני נותנת לה 120 עם כף דיסת אורז והיא ישנה לי עוד 3 שעות רצוף ואחר כך במהלך היום זה סימלאק רגיל 120 שאלתי היא כזאת האם זה בסדר שהתחלתי איתה דיסות מבלי להיתיעץ עם רופא או טיפת חלב בתי קצט שמנמנה יחסית לגובה שלה אבל לא בהמון הדיסות עלולות לגרום לה נזק כל שהוא חשוב לי מאוד שהיא תישן טוב כי זה הגדילה שלה ומאז הדיסות היא ישנה לי טוב
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
שרית עטיה-שמואלי14/03/2010הי לינוי
לא גרמת שום נזק ,אל תדאגי.
נתת בקבוק עם דייסה בערב והיא ישנה יותר? זה מצוין. המשיכי
אם זאת את מציינת שהיא קצת שמנמנה אז אולי נסי לותר על תוספת דייסה גם בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לינוי15/03/2010אממ כן זה אפשרי להוריד את הדייסה בבוקר אבל אז היא לא תישן בכלל במהלך היום היא תיהי ערה רצוף מ 6 בבוקר עד 9 וחצי בלילה רק בזכות הדייסה היא ישנה עוד 3 שעות בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)