סרבן מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבן מוצקים
    נעמה
    14/03/2010

שלום..
    בני בן חצי שנה ושבועיים והוא ממש ממש לא אוהב לי פירות
    ירקות עוד איכשהוא הוא אוכל פחות או יותר וגם שהוא אוכל יפה הוא לא שבע מיזה אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי להשים לו בפירות הכל כדי לשפר לו את הטעם הוא אוכל כפית ובא לו להקיא אני כבר לא יודעת מה לעשות יש לציין שבטעימות הוא מאוד אהב ולא התנגד אבל בזמן האחרון הוא לא מסוגל לאכול לי את זה ועוד מתעצבן עד שאני נותנת לו בקבוק סימילאק והוא נירגע מה לעשות???
    בתודה המיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבן מוצקים

הוספת תגובה

• אל יאוש

שרית עטיה-שמואלי
    14/03/2010

הי
    ראשית - אל תתיאשי.
    אם בנך אוכל ירקות מכמה צבעים וסוגים הרי שהוא מקבל שלל ויטמינים ומינרלים
    נסי לא להציע לו פירות במשך כשבועיים ואז לחזור ולנסות
    למה את מתכוונת לא שבע מזה ? האם את נותנת לו ארוחה שמורכבת רק מירקות ?
    ארוחה מאוזנת היא ארוחה שיש בה גם חלבון (בשר ) ופחממות
    אנא פרטי ואוכל לעזור יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נעמה
    15/03/2010

אני עושה לו מרק שכולל קישוא דלורית או דלעת,תפוח אדמה,בטטה וסלרי אבל לפני הטחינה בבלנדר אני מוציאה ושמה לו כרעיים או בשר אדום הוא אוכל מנה של 150 160 ועדיין הוא עושה קולות של רעב מה עוד אפשר לתת לו בגיל הזה?אפשר לטחון לו ברוקולי וכרובית בנוסף לירקות שאני שמה לו???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אושרת

שרית עטיה-שמואלי
    24/03/2010

הי
    אפשר להוסיף את כל סוגי הירקות ,כמובן במרקם מתאים.
    נסי להעשיר את המרק בקטניות (עדפים ,אפונה ) או אולי אפילו להוסיף פחממה כמו אורז
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו