מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הילדה שלי מסרבת לאכולירקות טריים???אלינור21/03/2010
שלום
ליה שלי בת שנה ו4 חודשים
והיא מסרבת לאכול ירקות כמו עגבניה (שאותה אני מגרדת לתוך הביצה המקושקשת שאותה היא אוכלת בא. בוקר) או מלפפון או גזר וכ"ו מה עושים?
האם יש מצב לקבל מרשם מדוייק לארוחות במשך היום כולל שעות וכמה שעות בן ארוחה לארוחה אני מנסה להקפיד אבל יש לי הרגשה שאולי אני מעמיסה עליה יותר מידי
תודה מראש
אלינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסימה!!!
בת-חן כהן24/03/2010הי אלינור- ליה ילדה מהממת
לפעמים הילדים לא אוהבים את המרקם והטעם דל הירקות הטריים. לא נורא- לא צריך להכריח- את יכולה להציע לה מידי שבוע שוב ככה בדרך אגב ולא לעשות מזה סימפוזיון,,, את יכולה לתת לה עגבניה שתמצוץ פרוסה ולא מרוסק אולי היא תעדיף
באופן עקרונ תפריט ייראה כך
חלב בהתעוררות
ארוחת בוקר- פירות 2-3
ארוחת צהריים- מרק 2--3 ירקות עם עוף ותוספת צפו"א או פסטה קוסקוס וכו
ארוחת 16:00 מעדן/ עוגייה/ חצי פרוסה עם גבינה
ארוחת ערב- ביצה, טונה, ירקות, אבוקדו, טחינה, לחם
ארוחת לילה- חלב לפני השינה
בהצלחה
בת-חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)