עצירות לתינוק בן 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות לתינוק בן 7 חודשים
    הילה
    22/03/2010

שלום,
    בני בן 7 חודשים וניזון ממטרנה חלבית. מגיל חצי שנה הוא אוכל מזון מוצק: ירקות, פירות ועוף ומאז התחילו בעיות של עצירות
    הוא מאד סובל, יש מצבים שבהם יומיים שלושה רצוף אין יציאות ובימים אחרים יש מצבים שהוא עושה כל שעה אבל כמות קטנה.
    כל יציאה שלו מלווה בהתאמצות רבה, בכאבים וצרחות.
    אני נותנת לו עגבניה ושזיפים מיובשים, אך עדיין היציאות שלו מאד קשות.
    אני אובדת עצות! מה עליי לעשות? האם זה קשור למטרנה או לאוכל המוצק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות לתינוק בן 7 חודשים

הוספת תגובה

• עצירות

נורית קליפר
    23/03/2010

הי הילה,
    בעצירות שמלווה בכאב מומלץ להתייעץ עם רופא ילדים. את לא ציינת מתן מים, עם התחלת מזונות מוצקים, הציעי לו מים. לגבי העצירות, את יכולה גם להציע מים רותחים שהתקררו לאחר שהושרו בהם שזיפים מיובשים, לעגבנייה מגורדת גם יש אפקט משלשל,

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

ענבל
    01/10/2010

את בטוחה שהבעיות התחילו עם האוכל המוצק ולא החמירו לאחר הוספת המוצק בתי הייתה ניזונה מסימילאק וכל הזמן היו לה עצירויות וגזים למשל 5 ימים ללא צואה מה גם שהיא הייתה סובלת נורא מכאבי בטן וגם אני הייתי נותנת לה עגבניה בהמלצת הרופא אך לאחר שלקחתי חוות דעת רפואית אחרת התברר שבתי אלרגית לדברי חלב וכיום היא ניזונה מנוטרמיגן היום אני והיא מאוד שקטות הבעיות חלפו כלא היו במידה ורק לאחר הוספת המוצקים החלו הבעיות יכול להיות שהיא אלרגית לאחד או יותר מהירקות/פרות שאת נותנת לה נסי כל פרי למשך ארבעה ימים וכך תדעי ממה זה נובע במידה וגילית הפסקי עם אותו פרי או ירק וחזרי אליו לאחר מ"ס חודשים.
    מקווה שעזרתי ענבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו