מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרי חלבמיטל31/03/2010
שלום
הבת שלי בת 7 חודשים אני לא גרה בארץ אני גרה בקנדה
כאן לפי המלצת הרופא הוא אמר לי שאפשר לתת לא יוגורטים ויופלה ולבן
השאלה אם זה לא יזיק לתת לה כי כאן אין לבן לבן הכל בטעמים
האם מותר לתת לה יוגורט תות אננס ליצי
או שעדיף לחכות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי חלב
נורית קליפר01/04/2010הי שרון,
אני רוצה לוודא שהבנתי את השאלה.......הרופא הקנדי אמר שמותר להגיש מוצרי חלב אך רק לתת יוגורט/יופלה לבן? כלומר לא לתת לה יוגורטים בטעמים של פירות?
בעקרון, בגיל 7 חודשים עדיף לא להתחיל עם מוצרי חלב, אך אוכל לענות יותר בהרחבה לאחר שאבין את שאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מיטל02/04/2010הוא אמר שאני יכולה לתת לה יוגורטים ואם אני רוצה אני יכולה לתת לה לבן כמו אשל
השאלה אם זה מומלץ ניסיתי היום לתת לה והיא מאוד אהבה אבל אני מאוד מפחדת
אז הפסקתי לתת לה אחרי שתי כפיות
אני יכולה גם לתת לה גמדים כי יש כאן
מה את חושבת כדאי להתחיל או שלחכות עוד קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלב
נורית קליפר03/04/2010הי שרון,
הדעות לגבי הגיל בו אפשר להתחיל מוצרי חלב חלוקות בין מדינות שונות בעולם. בישראל, משרד הבריאות ממליץ על התחלת מוצרי חלב-יוגורטים, גבינות בגיל 9 חודשים וחלב ניגר רק מגיל שנה. ארגון האמריקאי של רופאי הילדים ממליץ על התחלת מוצרי חלב בטווח שבין 7-10 חודשים, וחלב ניגר רק מגיל שנה. נראה שהקנדים אמצו את המלצות האמריקאים.......
אם כבר נתת לה וזה התקבל בהתלהבות וללא סימנים לרגישות/אלרגיה. את יכולה להמשיך, אכן מומלץ יוגורט לבן ולא ממותק, כך שהייתי ממליצה לא להתחיל עם גמדים.
במידה ואת נותנת לה טיפות ברזל, הקפידי על רווח של שעתיים בין נתינת מוצרי החלב לתוספת הברזל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיטל04/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמעיט במוצרי חלב
גל04/04/2010הדבר הטוב ביותר הוא לא לתת מוצרי חלב לפני גיל שנתיים, ואם אפשר, לאחר מכן להמעיט במוצרי חלב ככל האפשר.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי מוצרי חלב?
נעמה04/04/2010את יכולה בבקשה לבסס את טענותייך? כלומר, זו עצתך או שאת קראת זאת ממקור מוסמך? ואם כן מהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)