מעבר מוזר לסימילאק שלב 3...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מוזר לסימילאק שלב 3...
    rali
    08/04/2010

שלום,
    בתי בת ה-שנה וחודשיים אוכלת סימילאק אדוונס 1 בבוקר ו-1 בערב באהבה רבה.
    כשהגיעה לגיל שנה החלפנו את התמ"ל לשלב 3 ולמחרת היא פשוט הקיאה את הבקבוק.
    חשבנו שזה צירוף מקרים, חזרנו לשלב 2 וניסינו שוב להחליף כעבור חודש- ושוב היא הקיאה.
    זה כנראה לא צירוף מקרים ויש בזה משהו שעושה לה לא טוב, למרות שזה נשמע הזוי ביותר!
    האם שמעתן על מקרה שכזה?

חשבתי לעבור למטרנה אקסטרה קייר החדשה, האם אפשר לסמוך על אוכל חדש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מוזר לסימילאק שלב 3...

הוספת תגובה

• תמ"ל שלב 3

נורית קליפר
    08/04/2010

הי רלי,
    לא שמעתי על רגישות לשלב מתקדם יותר של אותו תמ"ל, ייתכן שזה רק צירוף מקרים, אך אין צורך לנסות שוב ולו בשביל הספק.......הייתי ממליצה להמשיך עם שלב 2 של התמ"ל שהיא רגילה אליו ולא לעבור לתמ"ל חדש (אין ממש הבדל משמעותי בין שלב 2 ל 3. האמת שאחרי גיל שנה אין ממש צורך בתמ"ל כל עוד היא אוכלת באופן מזין ומגוון, אפשר לעבור לחלב ניגר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש לא בעד חלב ניגר

אתי
    10/04/2010

במידה ואכילת המוצקים אינה מגוונת דיה, המטרנה מהווה מעין השלמת תזונה והיא עדיפה על חלב פרה. אני עברתי לאקסטרה קר והיציאות הפכו טובות יותר, החלטתי להישאר. חושבת ששווה לעבור אליה או לעבור לשלב 3 בכל מקרה כי הרכיבים מותאמים לגיל שנה. זה גם מה שיגידו לך בשירות לקוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו