מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 9 חודשים עם תופעה בזמן האוכלנטלי18/04/2010
שלום,בני כיום בן 9 חודשים,שוקל 8 קילו,אוכל מטרנה+דייסה ומנת פירות ומנת ירקות,אני מאוד מודאגת מכיוון שייש לבני תופעה מוזרה,כשהיה בן 4 חודשים והוא התחיל עם פירות (בננה,תפוח,אגס) היה יוצא לו נפיחות מתחת לעין ימין ואדום רק בזמן האכלת הפירות ולאחר 10 דקות זה היה נעלם לאחר כמה חודשים התופעה נעלמה,ומהירקות לא קרה לו כלום,היום התחלתי לתת לו טעימות של גבינה לבנה וקרה את אותה תופעה נפיחות ואדום מתחת לעין ימין,אני מציינת שבני נבדק ע"י רופא לאלרגיה ולא מצאו שהוא אלרגי לכלום,רופאת ילדים לא יודעת מה זה...אני מיואשת...מה זאת התופעה הזאת?
תודה נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה?
נורית קליפר19/04/2010הי נטלי,
אם כבר נבדק על ידי רופא לאלרגיה ורופא ילדים ולא מצאו כלום, קשה לי לנחש את הסיבה, כי אכן זה נשמע כמו תגובה אלרגית. אני שמחה לשמע שאין כבר תגובה שכזו עם הגשת פירות. מציעה כן לפנות שוב לרופא ולציין שהתופעה חזרה על עצמה עם מוצרי חלב ולבדוק אם רוצה לבצע בדיקות נוספות?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי נורית תודה רבה
נטלי19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)