מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה יומית לבן חצי שנהאביטל20/04/2010
שלום לכן, הבן שלי בן חצי שנה ושבוע
אוכל בבוקר (בערך ב6-7 ולעיתים 8)– בקבוק סמיליאק 180 מיל
בארוחת ביניים- שלוש שעות אח"כ בערך( אם זה יותר מאוחר מסרב לאכול ורוצה רק בקבוק) - בננה מרוסקת שלמה או חצי אגס חצי תפוח או אבוקדו.
בצהרים (שעתיים אח"כ גם מאותה סיבה שאם יהיה רעב מדי ירצה רק בקבוק) – מרק ירקות מרוסק – התחלתי ב70 מיל ועכשיו הגיע כבר ל-210 מי"ל..
בנתיים מסרב לשתות מים, שותה ממש מעט בכל פעם. יש ממש ניסיונות שיכנוע המקסימום זה 20-30 מיל לכל ניסיון כזה..
זה לא נראה לי מספיק אני גם חושבת שבגלל זה הוא דורש את הבקבוק הנוסף בלילה (היה נדיר עד עכשיו) כי אולי צמא?
אחרי שעתיים כבר דורש בקבוק (180 מיל)... מה שיוצר לנו די בעייה כי הבקבוק הנוסף של הערב לפני השינה (180 מיל) גם יוצא פחות או יותר שעתיים אחרי.
לדעתכן רעב או צמא? זה לא מהר מדי הפרשים של שעתיים? כשקיבל רק בקבוקים היה אוכל כל 4 שעות.
עד עכשיו שתה כ-5 בקבוקים ביום עכשיו עם כל התוספות אוכל בין 3-4 האם נראה לכן בסדר?
בנוסף- וסליחה מראש על התיאור – יש לו הרבה מאד יציאות "כמו של גדולים" שבאות בתשלומים... כנראה כל חתיכה רוצה לעשות בחיתול נקי האם זה בסדר כל כך הרבה? זו ניראת לי כמו עצומה לבמבינו כזה קטן .
תודה לכן וחג עצמאות שמח לכולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
שרית עטיה-שמואלי25/04/2010הי עדי
כן עדיך לרווח את הארוחות ולתת ארוחה כל שלוש שעות. אם זאת זה מה שמתאים לקטנציק ויתכן שצריך עוד זמן להתרגל.
ולכן נסי ממש בהדרגה להגדיל את המרווח בין הארוחות . כל פעם בעשר דקות.
לגבי היציאות-
מה זה תשלומים ? האם מדובר בשלוש - ארבע פעמים ביום או הרבה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
אביטל26/04/2010יש יציאות כשלוש- ארבע פעמים ביום לעיתים בחתיכה אחת קטנה ולעיתים ממש כמות מכובדת שניראת לי עצומה לילד כזה קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)