תזונה יומית לבן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה יומית לבן חצי שנה
    אביטל
    20/04/2010

שלום לכן, הבן שלי בן חצי שנה ושבוע
    אוכל בבוקר (בערך ב6-7 ולעיתים 8)– בקבוק סמיליאק 180 מיל
    בארוחת ביניים- שלוש שעות אח"כ בערך( אם זה יותר מאוחר מסרב לאכול ורוצה רק בקבוק) - בננה מרוסקת שלמה או חצי אגס חצי תפוח או אבוקדו.
    בצהרים (שעתיים אח"כ גם מאותה סיבה שאם יהיה רעב מדי ירצה רק בקבוק) – מרק ירקות מרוסק – התחלתי ב70 מיל ועכשיו הגיע כבר ל-210 מי"ל..
    בנתיים מסרב לשתות מים, שותה ממש מעט בכל פעם. יש ממש ניסיונות שיכנוע המקסימום זה 20-30 מיל לכל ניסיון כזה..
    זה לא נראה לי מספיק אני גם חושבת שבגלל זה הוא דורש את הבקבוק הנוסף בלילה (היה נדיר עד עכשיו) כי אולי צמא?
    אחרי שעתיים כבר דורש בקבוק (180 מיל)... מה שיוצר לנו די בעייה כי הבקבוק הנוסף של הערב לפני השינה (180 מיל) גם יוצא פחות או יותר שעתיים אחרי.
    לדעתכן רעב או צמא? זה לא מהר מדי הפרשים של שעתיים? כשקיבל רק בקבוקים היה אוכל כל 4 שעות.
    עד עכשיו שתה כ-5 בקבוקים ביום עכשיו עם כל התוספות אוכל בין 3-4 האם נראה לכן בסדר?

בנוסף- וסליחה מראש על התיאור – יש לו הרבה מאד יציאות "כמו של גדולים" שבאות בתשלומים... כנראה כל חתיכה רוצה לעשות בחיתול נקי האם זה בסדר כל כך הרבה? זו ניראת לי כמו עצומה לבמבינו כזה קטן .

תודה לכן וחג עצמאות שמח לכולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה יומית לבן חצי שנה

הוספת תגובה

• עדי

שרית עטיה-שמואלי
    25/04/2010

הי עדי
    כן עדיך לרווח את הארוחות ולתת ארוחה כל שלוש שעות. אם זאת זה מה שמתאים לקטנציק ויתכן שצריך עוד זמן להתרגל.
    ולכן נסי ממש בהדרגה להגדיל את המרווח בין הארוחות . כל פעם בעשר דקות.
    לגבי היציאות-
    מה זה תשלומים ? האם מדובר בשלוש - ארבע פעמים ביום או הרבה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

אביטל
    26/04/2010

יש יציאות כשלוש- ארבע פעמים ביום לעיתים בחתיכה אחת קטנה ולעיתים ממש כמות מכובדת שניראת לי עצומה לילד כזה קטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו