בת 8 חודשים - ביצים, דגים, לחם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים - ביצים, דגים, לחם?
    טל
    20/04/2010

שלום רב,

ראשית ברצוני להודות לכן על התשובות המפורטות שאתן מספקות לשואלים בפורום, אני גולשת פה מזה זמן מה ולומדת הרבה. תודה.

אני חושבת שעשיתי טעות קלה ובניתי לבתי בת ה - 8 תפריט מספר שנכתב בשנת 2005 ועל כן הכללים שלו אחרים לגבי היום. למשל בנושא לחם, דגים, ביצים, וטחינה - נאמר שם שאסור עד גיל שנה, מסתבר שזה כנראה היה כך פעם אבל היום כבר לא?

כיצד מגישים לחם?
    האם רצוי להכין דג מקפואים או להכין דג טרי? עד מה זה באמת הכרחי, איזה מרכיב יש בדגים שאין בהודו למשל?

שאלה נוספת - אני שוקלת לרשום את בתי לגן שמגישים בו אוכל כשר ללא מנת בשר, כיצד ניתן לפתור בעיה כזו? היא תסיים בכל יום את הגן בשעה 16:00.

הרבה תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טל

שרית עטיה-שמואלי
    22/04/2010

הי
    תודה. אנחנו משתדלות לעזור.
    לגבי בתך
    לא נורא . לא קרה כלום
    בתדריך החדש אכן ניתן לתת לחם ,ביצים וטחינה כבר מהטעימות הראשונות.
    את יכולה להתחיל עכשיו
    לחם- אפשר חתיכות קטנות של החלק הלבן מרוחות באבוקדו/טחינה . אפשר לנסות פסטה ואז לותר על הלחם.
    דג - בעיני עדיף טרי. אפשר בגריל .אפשר קציצות רכות.
    מוסיפים לתפריט לשם חשיפה למזונות שונים. לא מדובר ברכיבים יחודיים שאין במזונות אחרים,אלא גוון.
    בנודע לגן הכשר- הפתרון הוא ארוחת ערב בשרית לפחות שלוש פעמים בשבוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה תודה לך על תשובתך:)

טל
    22/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו