בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    ע
    21/04/2010

אולי כאן תעשו לי סדר........
    בן חצי שנה, אוכל 2 ארוחות פירות וירקות, בפירות אני שמה לו 2 וחצי פירות והוא שבע עד לאחורה הבאה.
    העיניין הוא לגבי המרק כמה נחשב לארוחה?????, אני מכינה סיר מרק לשבוע ובו 2 גזרים, 2 תפו"א קטנים קישוא ולפעמים חצי בטטה שמה גם עוף לא יודעת בדיוק כמה, את זה טוחנת עם המים של המרק ומפרידה ל 6 מנות.
    הוא ממש לא שובע מהמרק, אוכל בערך 150 מ"ל יכול להיות שהכמות ירקות שאני שמה לא מפסיקה ובעצם הכמות בגלל המים.
    אשמח לעזרה אם תוכלו לרשום לי כמה ירקות זה ארוחה? וכמה עוף או הודו להוסיף
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• כמויות

נורית קליפר
    22/04/2010

הי רותם,
    אין נוסחה אחת שמתאימה לכולם, ילדים שונים שבעים וגדלים מכמויות שונות. נסי להוסיף חלבון למרק - בשר בקר/הודו/עוף, זה יעזור עם תחושת השובע. כל עוד את מציעה ארוחות מסודרות ומזינות, הקשיבי לבנך.......את יכולה להוסיף לו כמות מהמרק אם נראה רעב בסיום הארוחה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו.........

ע
    22/04/2010

תודה על התשובה המהירה אבל אני כן שמה לו חלבון עוף או הודו ומבחינת הכמות הוא לא רוצה עוד , אוכל מקסימום 180 מ"ל אבל נשאר רעב אחרי חצי שעה כבר רוצה בקבוק........
    השאלה שלי היתה מה נחשב לארוחה לא הכמות, האם ארוחה של מרק היא נניח 3 ירקות???? (אני חושבת שכל הכמות היא בעצם המים) אם אני עושה חשבון אז לפי הסיר וכמות הירקות שאני שמה יוצא שהוא מקבל בארוחה אחת ירק אחד!!!!!
    כי בבוקר שמקבל פירות אוכל 2 עד 3 פירות וזה משביע אותו ל 3-4 שעות..........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא זוכרת איפה קראתי את זה...

אורית
    25/04/2010

אבל הכמות צריכה להיות 2 ירקות ומנת חלבון.
    תנסי לתת לו ארוחה אחת כזאת ותראי אם הוא שבע מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

שרית עטיה-שמואלי
    25/04/2010

נסי לבשל את המרק כך שלכל ארוחה יהיו 50 גרם בשר (עדיף בקר או הודו)
    ו2 ירקות

לגיוון את יכולה להוסיף מעט אורז או קטניות כמו אפונה /עדשים

בתאבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו