מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה וחציאורלי23/04/2010
היי
בני בן שנה וחצי, ונכנס לגן לפני 3 חודשים. לפני שנכנס לגן היה אוכל הכל מכל ואוכל מצויין ולא היו בעיות. לאט לאט ראיתי שהוא לא מוכן לאכול דברים שאכל ולשתות מים וכו', עכשיו הוא מתחיל לחזור לעצמו אחרי שהתאקלם בגן. שאלתי היא כזאת. בגן הוא אינו אוכל בשר אני מצרפת לכם את התפריט שלו כולל הגן ואשמח לדעתכן, אני מודאגת קצת כי הכל השתנה לי.. ואני פוחדת שהוא לא מקבל את כל מה שהוא צריך. יש לציין שבגן הם מקבלים את כל אבות המזון..
7:00- בקבוק 180 cc מטרנה
8:30 - ארוחת בוקר בגן(גבינה/חביתה/עגבניה/לחם)
11:30 - ארוחת צהריים - קציצת דג/פחמימה/מרק ירקות וכו'
14:00- פירות בגן
שמגיע הביתה בשעה 16:30 - מעדן
ובשעה 18:00 ארוחת ערב. חביתה/גבינות/ירקות/פשטידה/לביבות וכו'. אני מקפידה פעמיים בשבוע חוץ מיום שישי ושבת לתת בשר בארוחת ערב.
ולקראת שינה - בשעה 20:30 - בקבוק 180 cc+כפית דייסה כל שהיא.
אשמח לתשובה... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
נורית קליפר25/04/2010הי אורלי,
אל דאגה, התפריט נראה ממש בסדר.
הקפידי להגיש בשר בקר או הודו נקבה לפחות 3 פעמים בשבוע שכן הם עשירים בברזל. את יכולה גם להוסיף לתפריט קטניות (עדשים, אפונה, שעועית, גרגרי חומוס) כפעמיים בשבוע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)