מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם המשקל תקיןאמא לתאומות24/04/2010
יש לי תאומות בנות 7 חודשים נולדו בשבוע ה35 תאומה א נולדה 2200 ק"ג תאומה ב
2400 ק"ג כיום שוקלות א' שוקלת 6550 ק"ג וב' שוקלת 6555ק"ג(מציינת שהן היו גם חולות בחודש האחרונות וירוס וכו' ולא אכלו כמו שצריך . תפריטם:
דייסה סימילאק טופ 2 + כפית דייסת סולת 180 מ"ל בשעה 6.30 בבוקר אח"כ בגן או בבית בשעה 9.30 פירות (אגס, תפוח,תפוז,בננה מציינת שבגן מוסיפים בסקוויט) צהריים 11.30- 12.00 מרק.
הן אוכלות בין 20-30 כפיות מרק, שעה 15.00 או 14.30 סמילאק 180 מ"ל.
לפעמים אני נותנת להן גמדים בשעה 16.00 שהן אוכלות יפה ומקבלות מאוד יפה ובערב בין השעה 19.00- 19.30
אוכלות שוב דייסה+ סולת. לדעתי רזות לגיל שלהן תמיד "מעירים" לי שהן רזות.
האם המשקל תקין או שעליי לפנות לתזונאית תינוקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל
נורית קליפר25/04/2010המשקל עצמו הוא לא הדבר הכי חשוב, מבחינת המשקל הן באמת נמצאות באחוזון נמוך יחסית, אבל, יחסית למשקל שנולדו בו, הן גדלו ועלו במשקל מאד יפה!! וזה בעצם מה שמחפשים לראות. מכיוון שאין לי את כל הנתונים על קצב הגדילה שלהן, לא יכולה לייעץ מעבר, אבל את יכולה בהחלט להתייעץ בטיפת חלב בביקור הבא.
אגב, מוצרי חלב, מומלץ לפי הוראות משרד הבריאות, רק מגיל תשעה חודשים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)