רעיונות לארוחת ערב לבת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעיונות לארוחת ערב לבת שנה
    זהר
    28/04/2010

שלום,
    בתי בת שנה, מזה כחודש מנשנשת אוכל לא טחון (התחילה מאוחר יחסית). יש לי בעיה עם ארוחות הערב איתה. בבוקר היא מקבלת בקבוק ובגן פירות עם טחינה. בצהרים מרק טחון (זה אם היא לא מסכימה לאכול אוכל שלא טחון), אחרי שנת צהרים בקבוק. אחרי שאני לוקחת אותה היא מקבלת יוגורט לבן. שעתיים וקצת אחרי זה מגיעה א. ערב- גבינה לבנה היא מסוגלת לאכול חצי גביע. אבוקדו עם כפית וזהו בערך. מלפפון ועגבניה היא אוהבת למצוץ אבל הרבה לא נכנס לתוך הבטן. מקושקשת היא בד"כ מחזירה לי עודף (את הרוב), לחם היא סתם מוצצת. בקיצור- לא נכנס הרבה פנימה מלבד מוצרי חלב (לא מתוקים). אחרי האמבטיה מקבלת בקבוק. לפעמים מתעוררת בלילה לאכול עוד ולפעמים לא. אני מבינה שהיא בטח רעבה (היא שותה את הבקבוק ומיד חוזרת לישון). היא ילדה די גדולה (גובה 77 ס"מ משקל 11.1 ק"ג) וברור לי שהיא צריכה לקבל יותר בא. ערב (אגב, דייסה היא מסרבת לאכול). מה עושים? איך משפרים את ארוחות הערב? (אחותה הגדולה אכלה כרגיל וללא בעיות כלל). בדקנו אפילו אם יש בעיה ברפלקס הבליעה והכל תקין.
    יש רעיון??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארוחת ערב

בת-חן כהן
    28/04/2010

שלום זהר
    עה הראשוה שלי- תמשיכי נסת בסותציי.
    העצה שניה היא לנסות גבים שלים אולי יא לא ככ אוהבת ירות טיים נסי תפוחיאדמה בושלים, בצים קשות , ירקות מאודי, חצילי בטחינה,סלק אדו, ברוקולי וכו'

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- ארוחת ערב לבת שנה

זהר
    29/04/2010

תודה על התגובה המהירה.
    לצערי הטקסט יצא מאד לא ברור.
    ממה שכן הצלחתי להבין- היא מאד סקרנית ומבקשת לטעום מהכל, אבל לא בולעת ואי אפשר להגדיר את זה כארוחה, אלא טעימות בלבד.
    אני מחפשת רעיונות איך אפשר לגרום לה לאכול בכל זאת...
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- ארוחת ערב לבת שנה

זהר
    29/04/2010

תודה על התגובה המהירה.
    לצערי הטקסט יצא מאד לא ברור.
    ממה שכן הצלחתי להבין- היא מאד סקרנית ומבקשת לטעום מהכל, אבל לא בולעת ואי אפשר להגדיר את זה כארוחה, אלא טעימות בלבד.
    אני מחפשת רעיונות איך אפשר לגרום לה לאכול בכל זאת...
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה ורעיון

נעמה
    29/04/2010

הערה - בסביבות גיל שנה יש ירידה חדה וטבעית בתיאבון של הילדים, וזה קורה בגלל שקצב הצמיחה נהיה איטי יותר בשלב הזה.

רעיון - נסי לתת לה לאכול בעצמה בידיים. זה אמנם יותר איטי ומלכלך, אבל בשלב הזה היא כבר רוצה להתנסות בזה והמגע הופך את האכילה ליותר מעניינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו