תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    נעמה
    30/04/2010

שלום..
    בעוד מספר ימים בני יהיה בן 8 חודשים והוא לא אוהב מוצקים פירות בכלל אין מה לדבר אני מכינה ומשקיעה ואיך שאני באה עם הכפית הוא כבר מסובב את הראש ולא מוכן לפתוח את הפתהומה לא ניסתי הכלללל כלום לא עוזר ומרק ככה עוד איכשהוא הוא מוכן לאכול ורק עם זה טחון מה אני יכולה לעשות כדי שיתחיל לאכול כמו שצריך??
    אני רוצה ללמד אותו שיתחיל ללעוס אבל הוא לא מוכן לכלום אני שמה אותו בכיסא אוכל ושמה לו פתיתים ועוד סוגים של אוכל חוץ מלהתלכלך הוא לא מכניס גרגיר לפה וגם שהוא לוקח את הכפית מהיד שלי הוא משחק איתו כאילו זה צעצוע אני מיואשת כבר אני רוצה לתת לו חתיכות של אוכל אבל אני מפחדת... מה לעשות ומה לתת לו כדי לפתח את יכולת הלעיסה שלו??אני מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה גדולה המיואשת :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אמא מודאגת
    01/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון

מיכל
    01/05/2010

היי, הבן שלי, בן 7 חודשים, עושה את אותו הדבר, מגיל 4 חודשים התחלתי לתת לו מוצק (מזון טחון), עד היום הוא מסרב לאכול, סוגר את הפה ומוציא את הלשון, גם בגן אותו הדבר, הוא מכניס אוכל לפה ומיד אחרי זה מוציא את כולו. צריך המון סבלנות, היום למשל ישבנו שעה שלמה, הוא האוכל ואני, הצליח לסיים כמעט 2 פירות, הוציא המון אוכל אך אני מניחה שאכל יותר מבד"כ. בגדול השאיפה שבגיל שנה הילד יאכל בשולחן עם המבוגרים. ככה שיש עוד זמן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

נעמה
    02/05/2010

תודה רבה על העזרה אני מקווה שדברים ישתנו וסוף סוף הוא יאכל טוב מקווה שגם שלך יאכל :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקיצה כי לא עונים

נעמה
    03/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

נעמה
    03/05/2010

שלום...
    רציתי לדעת אם אפשר לתת לתינוק בן 8 חודשים ביצה שלמה הוא רק את הצהוב??
    בתודה אושרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, עונה תשובה ממה שאני יודעת..

קרן
    03/05/2010

יש לי גם תינוק בן 8 חודשים...
    היום לפי המלצות משרד הבריאות ניתן לחשוף את הילד מגיל 4 חודשים לכל סוגי המזון למעט דבש, וחלב...כלומר את יכולה בהחלט לתת לו ביצה...
    אני האמת עוד לא נתתי....התינוק שלי ממש לא מתלהב ממוצקים...כמו שלך.....לכן לא נראה לי שיתלהב. אבל אולי שווה לנסות וכן לחשוף אותם וכמובן לא להתייאש...
    גם אני כבר מיואשת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו