מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל תפריטלילך30/04/2010
אשמח לקבל תפריט לתינוקת בת 10 חודשים היא מתפתחת מצויין לגיל שלה איך באוכל היא עושה המון בלגן הרופאה אומרת שהיא לא מרגידה טוב איך זה נימשך כבר יותר משבועיים אני מאוד דואגת
אין לי תפריט מסודר כי לא הסבירו לי על זה ואני מאכילה אותה מה שאני חושבת ואוכלת
הבנתי שאני בבעיה רק שהיא התחילה להזיז את את הכפית ולזרוק את האוכל מהפה
הרופאה פה לא כל כך מודאגת כי היא אומרת שבטח היחא תהיה רזה כמוני ומה אפשר לצפות לתינוקת שמנה המשקל שלה ממש נמוך מהממוצע
בתודה מראש לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט מסודר
בת-חן כהן30/04/2010הי לילך
לא ציינת אם היא יונקת או אוכלת ובאיזה מרקם אבל זה צריך להיות בערך ככה:
בבוקר- חלב אם או תחליף
10:00 פירות : 2-3 פירות שונים אפשר להוסיף לה גם טחינה או אבוקדו להעשרה קלורית.
14:00 ארוחה בשרית- 50 ג' בשר/עוף/הודו/דג עם אורז/פתיתים/פירה/פסטה וירק מבושל
16:00 עוגיית מטרנה או פרי או במבה
18:00 ארוחת ערב- דייסה
ארוחה לפני השינה ובלילה אם קמה- חלב אם או תחליף
ניתן להוסיף לחלב דייסה של מטרנה המתאימה לגילה והיא תשתה מבקבוק וזה משמין יותר מחלב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
לילך01/05/2010עזרת לי מאוד אלף תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)