אשמח לקבל תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תפריט
    לילך
    30/04/2010

אשמח לקבל תפריט לתינוקת בת 10 חודשים היא מתפתחת מצויין לגיל שלה איך באוכל היא עושה המון בלגן הרופאה אומרת שהיא לא מרגידה טוב איך זה נימשך כבר יותר משבועיים אני מאוד דואגת
    אין לי תפריט מסודר כי לא הסבירו לי על זה ואני מאכילה אותה מה שאני חושבת ואוכלת
    הבנתי שאני בבעיה רק שהיא התחילה להזיז את את הכפית ולזרוק את האוכל מהפה
    הרופאה פה לא כל כך מודאגת כי היא אומרת שבטח היחא תהיה רזה כמוני ומה אפשר לצפות לתינוקת שמנה המשקל שלה ממש נמוך מהממוצע
    בתודה מראש לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל תפריט

הוספת תגובה

• תפריט מסודר

בת-חן כהן
    30/04/2010

הי לילך
    לא ציינת אם היא יונקת או אוכלת ובאיזה מרקם אבל זה צריך להיות בערך ככה:
    בבוקר- חלב אם או תחליף
    10:00 פירות : 2-3 פירות שונים אפשר להוסיף לה גם טחינה או אבוקדו להעשרה קלורית.
    14:00 ארוחה בשרית- 50 ג' בשר/עוף/הודו/דג עם אורז/פתיתים/פירה/פסטה וירק מבושל
    16:00 עוגיית מטרנה או פרי או במבה
    18:00 ארוחת ערב- דייסה

ארוחה לפני השינה ובלילה אם קמה- חלב אם או תחליף

ניתן להוסיף לחלב דייסה של מטרנה המתאימה לגילה והיא תשתה מבקבוק וזה משמין יותר מחלב.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

לילך
    01/05/2010

עזרת לי מאוד אלף תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו