תפריט 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט 8 חודשים
    רחלי
    02/05/2010

שלום. בני כמעט בן 8 ח'. אחוזון 90 גובה, 70 משקל. עד היום התפריט נראה כך-
    6:00 בקבוק (בערך 200), 9:30-10:00 פירות (2-3 פירות + שני ביסקוויטים), 13:00 ירקות+ עוף (טחונים ביחד 140-150 סמ"ק). 16:00 בקבוק, 19:00 בקבוק לפני השינה.
    האם צריך להתחיל ארוחת ערב במקום הבקבוק של 16:00? או בנוסף? אם כן- מה להציע?
    כמו כן- האם מנת הצהריים מספיקה מבחינת כמות? (אני טוחנת את כל המרק ביחד (בלי המים)).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט 8 חודשים

הוספת תגובה

• היי רחלי, התפריט שלך ממש זהה לשלי

קרן
    03/05/2010

גם אני אמא ליובל בן 8 חודשים..
    אותה כמות הוא אוכל בצהריים.
    בעיקרון ניתן להתחיל ארוחת ערב מוצקים בגיל שלהם, בנוסף לבקבוק של 16:00.
    נגיד הוא שותה בקבוק ב- 16:00, אז ב-18:00 ניתן להביא לו טעימות..כמו עגבנייה עם ביצה (מרוסק), חתיכות לחם עם ממרח כלשהוא כמו טחינה, אבוקדו...תלוי אם הילד שלך אוכל כבר חתיכות.. אצלי הוא עדיין אוכל ממש טחון..אז אני בינתיים לא מביאה לו ארוחת ערב...אולי עוד חודש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רחלי
    03/05/2010

את האמת שלא ניסיתי לתת לו חתיכות, אבל ביסקוויט של מטרנה הוא אוכל לבד (בהשגחה שלי כמובן). תודה על ההמלצה, אני אנסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו