מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה- לא שותה מיםהילי02/05/2010
היי,
בני בן שנה וחודש והוא כמעט ולא שותה מים- אולי כמה שלוקים ביום אם אני דוחפת לו..
בגלל סיבה זו נתתי לו מטרנה גם באמצע ביום (חוץ מבוקר וערב),
נכנס היום למשפחתון והגננת אמרה לי לא לתת לו את המטרנה של אמצע היום.. הוא באמת שתה קצת יותר אבל לא יותר מ50 CC .. האם לא יכול להתייבש? (שאר האוכל הוא מוצק-אפילו לא מרקי..) האם כדאי להמשיך לתת לו מטרנה גם באמצע היום אם רוצה ? כמה כמות מים נחשב מספיק לילד בן שנה
אני חוששת מאחר ובמשפחתון לא ירוצו אחריו על היום שישתה מים כמו שאני עושה וגם אז הוא לא שותה הרבה..
אשמח לתשובה,
הילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת- אוכל במשפחתון..תודה!
הילי02/05/2010דבר נוסף, הוא לא אכלן גדול- ושוקל 9.5 קילו.
עד עכשיו נתתי לו בצהרים מרק עוף טחון בכפית וקצת אוכל ידיים (פסטה, פתיתים, חתיכות עוף וכו') אבל זה יותר בגדר התנסות הוא לא ממש אוכל מלא בידיים אלא בעיקר את המרק עוף שאני נותנת לו..
במשפחתון אוכלים אוכל מוצק לכל דבר בידיים.. הוא לא רגיל ואין לו סבלנות לאכול לבד..
היום הוא לא אכל את הפירות שנתנו בבוקר וכמעט ולא ארוחת צהריים..
נתתי לו ב-18:00 את המרק עוף והוא אכל 150 CC וגם עגבניה שלמה מגורדת שהוא רגיל לאכול בבוקר
האם כדאי להשלים לו בערך ב-17:00 את המרק עוף על בסיס קבוע כי בדרכ בשעה הזו (18:00) הייתי נותנת לו דברים קלים- יוגורט , פירות /דייסה.
אני קצת מיואשת ומפוחדת מזה שהוא רגיל שאני מאכילה אותו בכפית..
אשמח לחוות דעת ועצה,
המון תודה,
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי-אשמח לקבל חוות דעת
הילי05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)