מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט יומי לגיל חצי שנהיסמין09/05/2010
שלום
ביתי בת חצי שנה,סובלת מריפלוקס ואוכלת אינפמיל AR.כרגע שוקלת בסביבות 9 ק"ג (פחות או יותר).
עד גיל 5 חודשים קיבלה טעימות של פירות וירקות לפי הספר (קודם בנפרד ואז קוקטייל).
כרגע יש לה תפריט אחר,הייתי מבקשת לדעת אם זה בסדר:
6:00 בקבוק 210 תמ"ל
10:00 פירות 3 סוגים (תפוח,אגס,אבוקדו,בננה)
13:00 ירקות 3 סוגים+עוף (תפו"א,קישוא,גזר,דלעת,בטטה)
16:00 בקבוק 210 תמ"ל
20:00 בקבוק 210 תמ"ל
ולילה טוב - שינה עד הבוקר.
מים אני משלבת לה אחרי פירות וירקות ולאורך כל היום.
אני אשמח לשמוע אם זה בסדר או שיש מה להוסיף,אני כל הזמן חוששת שהיא לא מקבלת את כל מה שהיא זקוקה לו .
האם הירקות והפירות במקום בקבוק מזינים מספיק?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים לכולם?
יסמין10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים לכולם?
יסמין10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט 6 חודשים
נורית קליפר11/05/2010הי יסמין,
בסה"כ נראה בסדר גמור. בגדול, ככל שתגווני יותר בסוגי הפירות והירקות כך תקבל מגוון רחב יותר של ויטמינים ומינרלים, עצה טובה היא להגיש פירות וירקות בצבעים שונים. לגבי המרק, בשר בקר והודו נקבה מכילים יותר ברזל מעוף אז את יכולה להוסיף אותם לסירוגין במרק. כמובן שחשוב להגיש את כל המזונות בטקסטורה המתאימה, ולהגיש מזונות חדשים בהדרגה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נורית
יסמין11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)