מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בתזונת תינוק בן 9.5יערה10/05/2010
שלום רב!
מקווה שזה לא יהיה ארוך מדי...
בני המקסים בן 9.5 חודשים ומתבסס על הנקה ומוצקים. הבעיה שחזרתי לעבודה כבר משהיה בן 3.5 חודישם ושאבתי. לפני חודש התחלנו לתת לו פעמיים ביום תחליב עד שחלה והקיא מספר פעמים את התחליב (ולא את ההנקה) ומאז ממש מסרב לקבל תחליב (אני מניחה שיש לו זכרון שלילי מהתחליב כי הוא שותה יפה מאוד מים מבקבוק). כיום החלב שלי מועט יחסית והוא מתעורר כ3-4 בלילה לינוק ובנוסף אני מעונינת להפסיק להניק כי אני חוזרת עוד שבועיים למשרה מלאה. אציין כי אוכל מוצקים יפה מאוד להלן התפריט:
9:00 2 פירות מלאים עם כפית שקדיה.
12:00 א.צהריים כולל בשר ופחמימה (קציצות ופירא וכו')
15:00 מעדן שלם(גמדים)
18:00 א.ערב ביצה+גבנ"צ + חצי אבוקדו + עגבניה
20:00 הנקה
01:00 הנקה
04:00 הנקה
07:00 הנקה
א. רציתי לשאול אם זה נראה לכם שהוא אוכל מספיק (נולד 3.850 ושוקל היום 10.5)
ב. מה ניתן לתת במקום הנקת ערב -חלב שקדיה/חלב עיזים/דיסת קואקר עם חלב עיזים או חלב שקדיה.
אשמה לתשובה מהירה ושוב תודה מראש אני פשוט אובדת עצות..
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יערה12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו אלי בבקשה להתיחס
יערה12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה 9.5 חודשים
נורית קליפר13/05/2010הי יערה
א. קצב העלייה במשקל הוא זה שקובע לא כמות האוכל, כל עוד תקין אז אל דאגה.
ב. חלב ניגר רק מגיל שנה, כך שתמ"ל היא האופציה המתאימה והכי מזינה כרגע. כדאי לבדוק אם ההקאות לא נבעו מרגישות /אלרגיה לתמ"ל שהגשתם. ציינת שחלה אחרי כך שלא הבנתי אם יכול להיות שהיה קשר ישיר בין הדברים.......החלפה לסוג תמ"ל אחר היא אופציה, התייעצי עם רופא ילדים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)