תינוק בן 3 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 3 שבועות
    אורית
    11/05/2010

שלום רב,
    התינוק שלי בן 3 שבועות. בגלל חשד לריפלוקס (לאחר בדיקה התברר כי אין לו ריפלוקס) הוא מקבל אינפמיל. בזמן האחרון התחלתי גם להניק אותו במקביל לבקבוקים (קודם רק שאבתי).
    כמה שאלות:
    א. האם אינפמיל הוא מזון מומלץ? האם לאור העובדה שאין לו ריפלוקס כדאי לעבור למזון אחר?
    ב. לאור העובדה שבזמן האחרון הגברתי לו את כמות ההנקה (ומן הסתם גם יש לי יותר חלב) כמות היציאות שלו גדלה מפעת אחת ביום לממש לאחר כל ארוחה (גם אחרי בקבוק) - כמעט כל פעם שאני פותחת את החיתול שלו יש שם צואה. האם זה נורמלי?
    ג. האם ידוע לכם על בעיה שיכולה להיות כתוצאה משילוב של הנקה עם בקבוק? האם זה יכול לגרום לתינוק לכאבי בטן? במהלך הלילה אני לא מניקה, אבל ביום אני מתחילה כל ארוחה שלו בהנקה ואח"כ משלימה לו בבקבוק כי הוא עדיין רעב. יוצא שלדעתי הוא אוכל כמות מאוד גדולה של אוכל. האם זו בעיה?

אשמח מאוד לתשובתכם כי אני אובדת עצות לנוכח הבכי שלו שאני לא יודעת אם הוא מרעב או מכאבים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 3 שבועות

הוספת תגובה

• תינוק בן 3 שבועות

נורית קליפר
    11/05/2010

הי אורית
    1. אנפמיל מומלץ לתינוקות הסובלים מריפלוקס שכן הוא מכיל עמילן אורז. מבחינה תזונתית יש לו רכיבים דומים לכל תמ"ל אחר, השוני היחיד הוא תוספת עמילן האורז.

2. זו שאלה שעדיף להפנות לרופא ילדים

3. אכילה מבקבוק יכולה להגביר כניסת אוויר למערכת העיכול ולגרום ליותר גזים. לפי מה שאת מתארת, אני לא יודעת אם הוא אוכל יותר מדי. בדר"כ תינוקות בגיל הזה אוכלים את הכמות שהם צריכים, כלומר ברגע שישבע לא ימשיך לאכול. שימי לב, ייתכן שכמות החלב שלך מספקת ולא צריך השלמה בבקבוק. בשלושת החודשים הראשונים, בכי וגזים מאד שכיחים, כך שייתכן שפשוט מדובר בזה במידה ואת מוטרדת תמיד אפשר להתייעץ עם רופא ילדים

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו