ארוחות גדולות לעומת קטנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות גדולות לעומת קטנות
    שירה
    12/05/2010

הי
    יש לי תינוקת בת שנה שנמצאת באחוזון 15%, היא אוכלת סך הכל יפה אך מסתפקת בארוחות קטנות יחסית. אני יודעת שכיום ההמלצה היא לתת 6 ארוחות יותר קטנות לעומת ה3 ארוחות הגדולות שבעבר המליצו, אך התחושה שלי כרגע היא שבצורה הזו יוצא שאני נותנת לה ארוחות מבלי שהיא מגיעה לתחושת רעב גדולה ואז היא אוכלת פחות טוב ונראה שיורקת חלק גדול מהאוכל (היא נהנית להכניס אותו לפה, אך בסוף אני מגלה שרובו על הסינר ועל הרצפה). במקרים שמשום מה יצא לי לדלג על ארוחת ביניים והיא הגיעה רעבה יותר לארוחה הבאה נהניתי לראות אותה אוכלת כמות גדולה יותר ובתיאבון רב.
    מה עדיף?
    ועוד שאלה - היא מאד אוהבת לשתות מים ויכולה לשתות יחסית הרבה במשך היום. בהתחלה די התלהבתי מזה מאחר שזה בריא ומומלץ, אך מכיוון שהיא סך הכל תינוקת קטנה שלא עולה הרבה במשקל (למרות שהיא די יציבה באחוזונים) התחלתי לתהות אם אני אמורה להגביל את כמות המים כדי שזה לא יבוא על חשבון אוכל...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארוחות

נורית קליפר
    13/05/2010

הי שירה,
    לא ציינת כל כמה שעות את מגישה ארוחות, כל עוד זה כל 3-4 שעות זה בסדר, אם את מגישה כל שעתיים ייתכן שהיא עדיין לא מספיק רעבה. לגבי המים, את צודקת, הם יכולים להשביע אותה, נסי להגיש מים אחרי האוכל ובין הארוחות, אבל לא לפני או תוך כדי הארוחה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו